News ΑΜΕΑΚεντρική

Πετράλωνα: Με ΜΑΤ η έξωση ηλικιωμένης ΑμΕΑ & του γιου της

19/12/2023

Με δεκάδες άνδρες των ΜΑΤ έγινε έξωση της ηλικιωμένης ΑΜΕ και του γιου της στα Άνω Πετράλωνα καθώς το σπίτι τους έχει βγει σε πλειστηριασμό.

Στα Άνω Πετράλωνα συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες άτομα, γείτονες και αλληλέγγυοι, που προσπαθούσαν να εμποδίσουν την έξωση  οικογένειας που ζητά παράταση του πλειστηριασμού του σπιτιού τους, μέχρι την εκδίκαση προσφυγής τους στη Δικαιοσύνη.

Πρόκειται για την τέταρτη φορά που επιχειρείται η έξωση της οικογένειας της ηλικιωμένης μητέρας που είναι ΑμεΑ και του γιου της που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Τις προηγούμενες τρεις φορές η κινητοποίηση των κατοίκων των Ανα Πετραλώνων απέτρεψε τον εκτοπισμό της οικογένειας από το σπίτι της, ωστόσο, αυτή τη φορά φορτηγό αποχώρησε ήδη από το σπίτι, απομακρύνοντας τα έπιπλα της οικογένειας από αυτό.

Το διαμέρισμα εκπλειστηριάστηκε τον Μάιο του 2022 έναντι 86.000 ευρώ για μη εξυπηρετούμενο δάνειο με την καταχρηστική ρήτρα ελβετικού φράγκου.

Η τελευταία φορά που επιχειρήθηκε η έξωση της οικογένειας ήταν την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου και στο σημείο μαζί με δικαστικό κλητήρα ήταν και κάποιοι αστυνομικοί.

Πηγή: https://www.tovima.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

To απίθανο τρικ των 10’’ για να εφαρμόζετε τέλεια τη σκιά ματιών

xristiana

Η απόλυτη spa εμπειρία για αναζωογονημένα μαλλιά

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 6/1

xristiana