ΚεντρικήΟμορφιά

Ιδέες για να ξεχωρίσεις σε κάθε πάρτυ αυτές τις γιορτές

20/12/2023

Οι εορταστικές μέρες μας έχουν ήδη μυήσει σε μία διαφορετική πραγματικότητα, που χαρακτηρίζεται από μαγεία και έξτρα λάμψη. Τα φωτάκια στους δρόμους, τα στολισμένα σπίτια και τα χριστουγεννιάτικα δέντρα βγάζουν το μικρό παιδί από μέσα μας και μας καλούν να περάσουμε αξέχαστες στιγμές. Το σκοπό αυτό εξυπηρετούν απόλυτα τα διάφορα καλέσματα, είτε σε μαγαζιά, είτε σε φιλικά σπίτια, που απαιτούν να αναδείξουμε τον πιο λαμπερό εαυτό μας.

Αν λοιπόν θέλεις και εσύ να ξεχωρίζεις σε κάθε εορταστικό πάρτυ που θα παρευρεθείς, παρακάτω σου έχουμε τους τρόπους που μπορείς να το πετύχεις. Πάμε να τους δούμε όλους!

Βάλε τα καλά σου

Η γιορτινή περίοδος φαίνεται να σε προστάζει να βάλεις τα δυνατά σου και να δημιουργήσεις το πιο σαγηνευτικό outfit. Για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, οι επιλογές σε ρούχα για ρεβεγιόν είναι άπειρες, από γυαλιστερά σακάκια με παγιέτες και στρας μέχρι βελούδινα παντελόνια. Διάλεξε λοιπόν αυτά που ταιριάζουν στο δικό σου στυλ και κάνε εμφανίσεις που θα αφήσουν εποχή. Φυσικά μην ξεχνάς ότι όποιο ρούχο και να φορέσεις, πρέπει να το συνοδεύεις και με την πιο καλή σου διάθεση. Μόνο έτσι θα το αναβαθμίσεις στον υπέρτατο βαθμό.

Παίξε με τα διάφορα χτενίσματα

Αυτές οι ημέρες είναι οι άκρως κατάλληλες για να πειραματιστείς με τα μαλλιά σου και να δοκιμάσεις πολλά και εντυπωσιακά χτενίσματα. Δημιούργησε λοιπόν το τέλειο festive look που θα απογειώσει το ντύσιμό σου και θα σου χαρίσει γιορτινά vibes. Αν πάλι δε σου αρέσουν οι μεγάλες αλλαγές, το μακρύ ίσιο μαλλί ή μία ψιλή αλογοουρά είναι πάντα safe επιλογές και ταιριάζουν με κάθε στυλ.

Make up για.. Oscar

Η χρονιά αυτή ανέδειξε στο έπακρο τη φυσική ομορφιά και οι μεγαλύτεροι make up artist μας προέτρεψαν να αφήσουμε το δέρμα μας να πάρει μια ανάσα. Το φρέσκο πρόσωπο με τις διακριτικές λάμψεις αποτέλεσε σημείο ορόσημo του έτους που φεύγει και το messy στυλ ακολούθησε κάθε μας βήμα. Τα Χριστούγεννα όμως είναι συνώνυμα της πολυτέλειας και στηρίζουν κάθε μικρή (ή και μεγάλη!) υπερβολή. Βάλε λοιπόν το κόκκινο glossy κραγιόν σου και προτίμησε καθαρά μάτια με έντονη μάσκαρα. Να θυμάσαι το ιριδίζον αποτέλεσμα είναι τάση, για αυτό μη φοβάσαι να λάμψεις και στις φετινές γιορτές.

Πρόσθεσε γιορτινές λεπτομέρειες

Η εορταστική περίοδος δικαιολογεί τα πάντα και υποστηρίζει κάθε look. Τόλμησε λοιπόν να ξεχωρίσεις και να πας κόντρα σε κάθε τάση της σεζόν. Μπορείς λοιπόν να τοποθετήσεις στο πρόσωπο γκλίτερ για έξτρα λάμψη, να στολίσεις το σώμα σου με όμορφα κοσμήματα και να βάλεις στα μαλλιά σου ανατρεπτικά αξεσουάρ. Μη φοβηθείς να φορέσεις ιδιαίτερα πέδιλα με ψηλό τακούνι και λαμπερές τσάντες που τραβάνε όλα τα βλέμματα. Ό,τι και να διαλέξεις όμως, φρόντισε να σε αντιπροσωπεύει και να μπορείς να το υποστηρίξεις. Μόνο έτσι θα νιώσεις άνετα με τα ρούχα σου και θα μπορείς να απολαύσεις κάθε βραδιά.

Διασκέδασε με την ψυχή σου

Στο τέλος σου έχουμε ίσως το πιο σημαντικό tip, όχι μόνο για αυτές τις ημέρες, αλλά και για κάθε φάση της ζωής σου. Σε συμβουλεύουμε λοιπόν να επιλέξεις να περάσεις το χρόνο σου όμορφα και με ανθρώπους που σε γεμίζουν και βγάζουν τον καλύτερο εαυτό σου. Όταν περνάς πραγματικά καλά και διασκεδάζεις με την ψυχή σου, αποκτάς μία μοναδική λάμψη και ομορφιά, που ακόμα και το πιο προσεγμένο outfit δε μπορεί να σου χαρίσει.

Συνάντησε λοιπόν τους φίλους που τόσο αγαπάς, αφιέρωσε κάποιες πολύτιμες ώρες στην οικογένειά σου και βάλε τη μαγεία των γιορτών στην καθημερινή σου ρουτίνα. Να θυμάσαι! Οι μικρές στιγμές με τους αγαπημένους σου είναι αυτές που μετράνε και χτίζουν αναμνήσεις μιας ζωής.

Αν έχεις φτάσει μέχρι εδώ, τότε σίγουρα έχεις βρει κάποιους από τους τρόπους που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις σε όλα τα πάρτυ της εορταστικής περιόδου. Ντύσου λοιπόν όμορφα και κυρίως οπλίσου με το υπέροχο χαμόγελό σου που είναι ικανό να σου ανοίξει όλες τις πόρτες. Καλά να περάσεις και καλές γιορτές!

Πηγή: http://www.thestival.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Με επέμβαση μπορεί πλέον να ρυθμιστεί η πίεση των υπερτασικών ασθενών

xristiana

H πιο εύκολη και οικονομική DIY μάσκα μαλλιών για ενυδατωμένα μαλλιά!

xristiana

Πόδια: Ποια λάθη κάνουμε και μας πονάνε;

xristiana