ΖώδιαΚεντρική

Ζώδια σήμερα (30/12)

Για τους Κριούς, σήμερα δώστε την ενέργειά σας μόνο εκεί που η χαρά θα είναι μέρος της διαδικασίας. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, πολύ προσωπικά σας ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια αυτή τη στιγμή προς διερεύνηση. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, επικοινωνήστε τις ιδέες και τις επιθυμίες σας σήμερα αλλά καλό θα είναι να μην απογοητευτείτε αν οι άλλοι δεν ανταποκριθούν απόλυτα σε αυτές. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, η ανάγκη να πάρετε χαρά και κυρίως να νιώσετε ασφαλής ενδέχεται να κινεί τα βήματά σας σήμερα. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιο σας συνδυαστικά με τις υπόλοιπες δυναμικές ενδέχεται να φουντώσουν τα συναισθήματά σας καθώς και τις επιθυμίες σας. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, είναι η καταλληλότερη στιγμή αυτές τις ημέρες να δείτε με ποίον τρόπο θα οργανώσετε σωστά τα πράγματα κα τις υποθέσεις σας. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, πολλά πράγματα θέλετε να κάνετε αλλά δεν είναι σίγουρο πως έχετε βρει ακόμη τον σωστό και καταλληλότερο τρόπο. Σήμερα ειδικά καλό θα είναι να πάτε με την ροή, χωρίς πολλές αντιρρήσεις ειδικά από το μεσημέρι και μετά. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα προχωρήστε προσεκτικά και προσπαθήστε να είστε ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, σήμερα ενδέχεται άλλα να θέλετε να κάνετε και άλλα να πρέπει να κάνετε. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, ασχοληθείτε με ότι θελήσετε ή έχετε προγραμματίσει αρκεί να λειτουργήσετε όσο αυτόνομα γίνεται και μέχρι το μεσημέρι. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας, σας φέρνει σε επαφή με ανάγκες που σχετίζονται με άλλους ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε συνεργασιακό επίπεδο. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα θα υπάρχει έντονη επιθυμία να κάνετε πράγματα για εσάς ή για μία δραστηριότητα η οποία είναι κινητοποιημένη στην καθημερινή σας ρουτίνα. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Ιταλία: Μπόνους σε δημοσίους υπαλλήλους που πάνε στη δουλειά με το ποδήλατο

xristiana

Στη Θεσσαλονίκη Το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νόσου Alzheimer Και Συγγενών Διαταραχών & 5ο Μεσογειακό Συνέδριο Νευροεκφυλιστικών Νοσημάτων

xristiana

Είναι πραγματικά τα scrunchies καλύτερα για τα μαλλιά σας;

xristiana