ΖώδιαΚεντρική

Ζώδια σήμερα (26/12): Διατηρήστε τον έλεγχο – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (26/12) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων απέναντι από τον Ερμή ανάδρομο (και κυβερνήτη του συγκεκριμένου ζωδίου), σε δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα. Ιδιαίτερη προσοχή σήμερα στα βήματά σας. Οτιδήποτε έχει καλλιτεχνική ή φιλοσοφική φύση ευνοείται. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, το πλανητικό σκηνικό σήμερα σας ωθεί να ασχοληθείτε με ενέργειες που χρειάζεται να κάνετε για να ενισχύσετε την οικονομική σας ευχέρεια. Να σκεφτείτε τρόπους να εξοικονομήσετε ενέργεια και να βρείτε ένα πρόγραμμα/κατεύθυνση που θα αυξήσει τις οικονομικές σας απολαβές. Οι αλλαγές είναι μέρος του Ερμή ανάδρομου και θα ολοκληρωθούν με την ορθοδρόμησή του.

Για τους Ταύρους, σήμερα πολλά πράγματα που έχετε στο μυαλό σας μπορούν να μπουν σε μια σειρά τουλάχιστον από πλευράς κατανόησης. Η σαφήνεια είναι η αρχή για να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη και αν χρειαστεί θα είναι απαραίτητο για την δική σας ακεραιότητα να ρωτήσετε για ότι δεν σας είναι πλήρως κατανοητό. Πάρτε χρόνο πριν σχηματίσετε τη τελική εικόνα.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στο ζώδιο σας τις τελευταίες ημέρες, σας βοηθά σε επικοινωνιακά θέματα με την έννοια πως μπορείτε να είστε ευθύς και σταθερή/ός χωρίς πολλές άσκοπες αναλύσεις. Οι ιδέες έρχονται γρήγορα και από διάφορες κατευθύνσεις και χρειάζεται να είστε έτοιμη/ος να τις αρπάξετε και να τις αξιοποιήσετε κατάλληλα.

Για τους Καρκίνους, σήμερα χρειάζεται να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από αυτά που είναι κινητοποιημένα αυτή τη στιγμή. Χρειάζεται να σκεφτείτε, να δείτε τις λεπτομέρειες και τα ψιλά γράμματα σε ότι έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό στον δρόμο σας και να αξιολογήσετε καλά τα δεδομένα.

Για τους Λέοντες, ο δρόμος που ακολουθείτε είναι αρκετά μοναχικός αυτή τη στιγμή ακόμη και αν βρίσκεστε με ανθρώπους γύρω σας αυτές τις γιορτινές ημέρες. Δεν είναι σίγουρο αν το κάνετε ασυνείδητα ή δεν βρίσκετε κάποιον άνθρωπο που να θέλετε να συνδεθείτε μαζί του και να έχετε μια κοινή πορεία. Η ισορροπία είναι κάτι που δημιουργείται και εσείς έρχεστε σε επαφή με όλα αυτά που σας χρειάζονται για να την βρείτε.

Για τους Παρθένους, ένα προσωπικό μήνυμα θέλετε να δώσετε σε όποιους σας ενδιαφέρουν και νοιάζεστε. Ένα μήνυμα που θα βοηθήσει την μεταξύ σας σχέση. Σήμερα είστε σε θέση να αιτιολογήσετε οτιδήποτε πρεσβεύετε και να θέσετε τα πράγματα μέσα από αναμφισβήτητα γεγονότα. Είναι στο χέρι σας να μην μπορεί κανείς να σας αμφισβητήσει.

Για τους Ζυγούς, σήμερα έχετε μια φιλοσοφική διάθεση και θα είναι πολύ ενδιαφέρον αν μπορέσετε να την εντάξετε σε όλες τις δραστηριότητες σας. Το να είστε αληθινή/ός και σε επαφή με οτιδήποτε νιώθετε είναι μια τέχνη που μπορεί να σας πάει σε άλλες διαστάσεις και να μπορέσετε να δείτε τα πράγματα όπως πραγματικά έχουν.

Για τους Σκορπιούς, η ευαισθησία σας σήμερα είναι έντονη και θα ήταν παραγωγικό να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο έχει νόημα. Μην αναλωθείτε σε πράγματα που δεν εξυπηρετούν τους σκοπούς σας και δεν εκφράζουν τις ανάγκες σας. Δώστε σημασία και προτεραιότητα εκεί που μπορεί να αυξηθεί ο ενθουσιασμός και η ζωτικότητά σας και περάστε όμορφα με αγαπημένα πρόσωπα.

Για τους Τοξότες, σήμερα έχετε τη διάθεση να αποκαταστήσετε σχέσεις, συνεργασίες και οτιδήποτε σας έχει απομακρύνει από καλούς φίλους. Είναι ποικίλοι οι τρόποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και είναι σίγουρο πως έχετε το ψυχικό σθένος να το κάνετε. Η αίσθηση του επείγοντος είναι ενεργή και θα λειτουργήσει βοηθητικά αρκεί να μην βιαστείτε λόγω του Ερμή ανάδρομου.

Για τους Αιγόκερους, ανεξάρτητα τις επιλογές που έχετε σήμερα, είναι σίγουρο πως θα επιλέξετε εκείνη που σας ταιριάζει περισσότερο. Η διάθεση σας θα ανέβει αν ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία δεν χρειάζεται να δώσετε πολλή ενέργεια και απλά χαλαρώσετε σε ένα όμορφο περιβάλλον. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αφιερώσετε χρόνο σε κάτι που σας ευχαριστεί.

Για τους Υδροχόους, η σημερινή ημέρα σας προσφέρει την ευκαιρία να βγείτε, να διασκεδάσετε, να συνδεθείτε με φίλους και να περάσετε όμορφα. Μπορείτε να περιπλανηθείτε σε όμορφα μέρη και να νιώσετε την ελευθερία και τη χαρά μέσα από μικρά πράγματα. Δώστε χώρο σε εσάς.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα από τη καθημερινότητά σας και να ασχοληθείτε με ότι είναι σημαντικό για εσάς. Είναι μια ενεργητική ημέρα γιαυτό μπορείτε να βρεθείτε με ανθρώπους που έχετε στη καρδιά σας ωστόσο να είστε προσεκτική/ός λόγω του Ερμή ανάδρομου.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Πρόσκληση Εκδήλωσης «Άνοια & Οικογένεια – Πως Συμπεριφερόμαστε Στους Ανθρώπους Με Άνοια» (ΑΚΤΙΟΣ)

xristiana

Προβολή της ταινίας «Ο κύριος Λεονάρδος και οι άλλοι»

xristiana

ΚΕΔΕ: Να βοηθήσουμε όλοι στον «πόλεμο» για εξοικονόμηση ενέργειας

xristiana