ΖώδιαΚεντρική

Ζώδια σήμερα (03/12): Δείξτε κατανόηση – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Δείτε τα ζώδια σήμερα (03/12) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Λέοντα αυξάνοντας την θέρμη και το πάθος σας αλλά σε δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό σήμερα μπορεί εύκολα να βγείτε εκτός ορίων. Καλό θα είναι να μελετάτε το κάθε βήμα που κάνετε ώστε να είναι μια παραγωγική ημέρα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας ωθούν να εστιάσετε σε ότι θετικό υπάρχει γύρω σας με κατανόηση, υπομονή και αγάπη. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, η ανταμοιβή σήμερα έρχεται μέσα από αξίες όπως η υπομονή και η επαφή με τη καρδιά σας. Οι ευκαιρίες υπάρχουν και είναι σίγουρο πως θέλετε να φέρετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, η ισορροπία σήμερα έρχεται μέσα από τα έμφυτα ταλέντα σας, όπως η ευελιξία και η ευγένεια. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, μην αφήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες στην άκρη σήμερα δίνοντας την βοήθεια και την φροντίδα στους ανθρώπους που αγαπάτε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας και να λειτουργεί βοηθητικά σε οτιδήποτε σχετίζεται με προσωπικά όνειρα και στόχους. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, η ψυχική σας υγεία έρχεται σε πρώτη προτεραιότητα γιατί τα πλανητικά δρώμενα σας ζητούν να ξεκουραστείτε και γενικότερα να χαλαρώσετε από σκέψεις που είτε δεν είναι του παρόντος είτε χρειάζονται εκκαθάριση. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας ζητούν να σεβαστείτε τις δικές σας προσωπικές ανάγκες ανεξάρτητα αν είστε μέσα σε ομάδες ή λειτουργείτε αυτόνομα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, λειτουργήστε ιδιαίτερα ευέλικτα και με μαεστρία σήμερα μπροστά σε ένα εμπόδιο ή μια δυσκολία. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, σήμερα είναι πολύ εύκολο να σπαταλήσετε την ενέργεια σας σε άσκοπες διαδικασίες και καταστάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, αυτές τις ημέρες χρειάζεται να ασχολείστε με τον εαυτό σας με τον οποιοδήποτε τρόπο, ανεξάρτητα τον γύρω «θόρυβο» και τις απαιτήσεις του προγράμματός σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, τα συναισθηματικά ρεύματα είναι έντονα τις τελευταίες ημέρες συνδυαστικά με την Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας και χρειάζεται να στραφείτε προς την κατεύθυνση που μπορείτε να έχετε περισσότερη φροντίδα και σεβασμό. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, η ειλικρίνεια και η αγάπη μπορούν να σας οδηγήσουν να κάνετε ένα βήμα πιο μπροστά σε αυτό που ζητάτε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

ΕΕΑ: «Φυτεύουμε δέντρα, προσφέρουμε ανάσες»

xristiana

Καλή ποιότητα ωαρίων: Συμπτώματα, αίτια και αντιμετώπιση

xristiana

Καρκίνος: Το 2050 ο αριθμός των νέων κρουσμάτων θα έχει αυξηθεί κατά 77% σε σχέση με το 2022, λέει ο ΠΟΥ

xristiana