News ΑΜΕΑΚεντρική

Βγες από το κάδρο: Εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης

2/12/2023

Βγες από το κάδρο: Στόχος της εκστρατείας είναι η ενημέρωση του κοινού για τη τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρίες, την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την προώθηση της κατανόησης σε θέματα αναπηρίας.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Κασαπίδης και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία», με αφορμή την Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις που διοργανώνουν στο πλαίσιο εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με τίτλο «Βγες από το κάδρο».

Στόχος της εκστρατείας είναι η ενημέρωση του κοινού για τη συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης:

με τη χρηματοδότηση παρεμβάσεων μέσω των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Δυτικής Μακεδονίας του ΕΣΠΑ 2014-2020 και 2021-2027. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στις εικόνες που περιλαμβάνουν την Πρόσκληση και το Πρόγραμμα Εκδηλώσεων, καθώς και στους λογαριασμούς της εκστρατείας σε Facebook ( https://www.facebook.com/VgesApoToKadro ) και Instagram ( https://instagram.com/vgesapotokadro ), καθώς και στην ιστοσελίδα ( www.pepdym.gr ) και στους λογαριασμούς της ΕΥΔ ΠΔΜ στα ΜΚΔ.

Βγες από το κάδρο – πίσω από τις κάμερες!

Σας περιμένουμε το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Τέχνης του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης!

🟦Συζήτηση με θέμα «ΕΥΡΩΠΗ και ΑΝΑΠΗΡΙΑ», σε συνδιοργάνωση με την Εθνική Συνομοσπονδία ΑμεΑ (ΕΣΑμεΑ) και την Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ (ΠΟΑμεΑ) Δυτικής Μακεδονίας,

▪️την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

▪️ώρα 11:00

▪️στην Αίθουσα Τέχνης του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης.

🟦Θεατρική Παράσταση «Μιξ Μαξ Μεξ», η οποία θα ανέβει για 2 παραστάσεις,

▪️στις 2 και 3 Δεκεμβρίου 2023

▪️ώρα 20:00

▪️στην Αίθουσα Τέχνης του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης.

______

Οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο πλαίσιο της εκστρατείας «Βγες από το κάδρο» συγχρηματοδοτούνται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση / Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία» του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Πηγή: https://www.healthweb.gr

Related posts

Τζον Τραβόλτα

xristiana

Κορωνοϊός: Αύξηση διασωληνωμένων, 13 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

xristiana

Βιωματική ημερίδα ‘’Σεξουαλική υγεία και τρίτη ηλικία’

xristiana