ΚεντρικήΠεριβάλλον

Άγριος βασανισμός και θανάτωση χάσκι στην Αράχωβα – Κατεπείγουσα έρευνα ζητεί ο Άρειος Πάγος

4/12/2023

Ο Όλιβερ, ηλικίας 8 ετών, έφερε χτυπήματα στο κεφάλι, είχε σπασμένα πλευρά και είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά με αιχμηρό αντικείμενο.

Την παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προκάλεσε ο άγριος βασανισμός σκύλου, που οδήγησε στον θάνατό του, στην Αράχωβα.

Η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, αρμόδια για την προστασία των ζώων, Αναστασία Μασούρα, έδωσε εντολή στην εισαγγελία Λειβαδιάς να διενεργήσει κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για να εντοπιστεί ο δράστης.

Ο Όλιβερ, ένα χάσκι ηλικίας 8 ετών, άγνωστο ακόμη πώς, από την αυλή του σπιτιού του κατέληξε στα χέρια του δράστη, ο οποίος, σύμφωνα με την κτηνιατρική εξέταση, τον κακοποίησε κατ’ εξακολούθηση, βιάζοντάς τον με αιχμηρό αντικείμενο.

Όταν τελείωσε το μαρτύριο, το άτυχο ζώο επέστρεψε στην αυλή του σπιτιού του, με όσες δυνάμεις του είχαν απομείνει, όπου ξεψύχησε.

Ο Όλιβερ έφερε χτυπήματα στο κεφάλι, είχε τα πλευρά του σπασμένα και είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά με αιχμηρό αντικείμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σκύλος εντοπίστηκε με δεμένο το στόμα.

Πηγή: https://www.naftemporiki.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Φρένο στις ταχείες εγκρίσεις φαρμάκων από τις ΗΠΑ

xristiana

Προσοχή σε 5 λεπτεπίλεπτα σημάδια επικείμενου εμφράγματος

xristiana

Γερμανία: Μένει από… «καύσιμα» το φιλόδοξο Gas-to- Hydrogen Plan

xristiana