ΚεντρικήΚοινωνικά

Χριστούγεννα με θέατρο για μικρούς και μεγάλους

22/12/2023

Αφιερωμένες στα παιδιά είναι οι επόμενες ημέρες στο πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που ετοίμασε και φέτος για τις γιορτές το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, στις 11.00 το πρωί στο θέατρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου», ο Αττικούλης έρχεται να μάθει στα παιδιά τους κανόνες καλής οδικής συμπεριφοράς. «Ο Αττικούλης στο Βασίλειο της Ατζαμοσύνης» λοιπόν από το Θέατρο Ελεύθερη Έκφραση.

Την ίδια ημέρα, στις 17.30 το απόγευμα στην πλατεία Φολεγάνδρου ο Μαγικός Κόσμος του Καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών Σπυρόπουλου.

Οι παραστάσεις του Θεάτρου Σκιών θα ταξιδέψουν και στις υπόλοιπες γειτονιές του Ηρακλείου: 26 Δεκεμβρίου 17.30 στην πλατεία Μανδηλαρά και 30 Δεκεμβρίου 17.30 στην παιδική χαρά των Ηπειρώτικων.

Για τα… μεγάλα παιδιά, ο Δήμος οργανώνει στις 30 Δεκεμβρίου, στις 19.00 το απόγευμα, συναυλία με τους VHS στην πλατεία της Αγίας Τριάδας. Συμμετέχει με τα χορευτικά του σύνολα η Ηρακλειώτικη σχολή χορού Marie Claire Dance Studio.

Φυσικά, όπως σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, η είσοδος είναι εντελώς ελεύθερη για όλους.

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

Δήμος Φλώρινας: Συγκέντρωση Τροφίμων Και Ειδών Πρώτης Ανάγκης

xristiana

Το τρικ για να παραμένει το ρουζ στη θέση του όλη μέρα

xristiana

Αγία Ανυσία

xristiana