ΚεντρικήΚοινωνικά

Χριστουγεννιάτικο Bazaar και γούρι της ΕΛΠΙΔΑΣ για το 2024

2/12/2023

Το γούρι της ΕΛΠΙΔΑΣ είναι αφιερωμένο στη μνήμη Μ. Βαρδινογιάννη και τα έσοδα από την πώλησή του θα διατεθούν για τη στήριξη των σκοπών του Σωματείου.

Το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ -Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» πραγματοποιεί και φέτος το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar, την Κυριακή 10 και τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο «SEMIRAMIS» στο Κεφαλάρι από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, για τη στήριξη των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους.

Όπως κάθε χρόνο από το Bazaar θα μπορείτε να προμηθευτείτε το γούρι της ΕΛΠΊΔΑΣ για το 2024, που είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά και ιδιαίτερα γούρια στην ιστορία του Συλλόγου.

Πρόκειται για μια αναπαράσταση του Πολικού Αστέρα (“Northern Star”) ο οποίος συμβολίζει για την ΕΛΠΙΔΑ την παντοτινή πυξίδα αγάπης.

«Είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Ιδρύτριας του Σωματείου, Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, η οποία θα είναι για πάντα το φωτεινό αστέρι που θα καθοδηγεί την ΕΛΠΙΔΑ στο δρόμο της αγάπης, της προσφοράς και της αλληλεγγύης», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Τα έσοδα από την πώλησή του θα διατεθούν για τη στήριξη των σκοπών του Σωματείου

Το γούρι είναι σχεδιασμένο από την Αντιπρόεδρο του Σωματείου κυρία Μαριάννα Λαιμού και κατασκευασμένο από τo γνωστό κοσμηματοπωλείο «SERKOS». Όλα τα έσοδα από την πώλησή του θα διατεθούν για τη στήριξη των σκοπών του Σωματείου.
Με έμπνευση από το φωτεινό αστέρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ», η ομάδα της «ΕΛΠΙΔΑΣ», του «ELPIDA Youth» και του e-shop του Συλλόγου έχουν ετοιμάσει μοναδικές δημιουργίες και πρωτότυπα δώρα για τους αγαπημένους σας που θα βρείτε στο bazaar. Τα έσοδα από τις πωλήσεις αυτών των προϊόντων θα διατεθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς του Σωματείου.

Παράλληλα, στο bazaar θα βρείτε υπέροχα δώρα από τις 31 μεγάλες εταιρείες που θα συμμετάσχουν και οι οποίες θα διαθέσουν μέρος των εσόδων τους για τους σκοπούς του Σωματείου. Συγκεκριμένα στο Βazaar μπορείτε να βρείτε προϊόντα των εταιρειών:
• ALL ABOUT EVE, ANGELINA, APERITTA IS CLASSIC, ELENA MAKRI BOUTIQUE, FIRST ΗΟΜΕ DESIGN, HAPPY EVER AFTER, HAPPY-NES GR, ILE DE REVE, ILEANA MAKRI, INSPIRE DECO, KESSARIS, LALAOUNIS, LIANA VOURAKIS, MAMACITA, MARIANNA LEMOS, MELISSA ΕΚΔΟΣΕΙΣ, NAKAS CONCEPT, ΟΛΓΑ ΚΑΝΔΑΡΑΚΗ, PHIL’ S GRANOLA, RAM PERSONALIZATION PROJECT, REVE DE LA MAISON, SCAPERDAS, SERKOS, THOMAS WORKSHOP, TINY, TREASURE BOX, TSANOS BAKERY, VENETIA VILDIRIDIS, VOURAKIS ANTONIS, VST, WONDER ROOM.

Παρόν στο Bazaar θα είναι και το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να συμβάλουν στην τυποποίηση ενός δείγματος εθελοντή δότη μέσω του Προγράμματος «Υιοθέτησε ένα δείγμα», δίνοντας στα φετινά Χριστούγεννα μια ξεχωριστή έννοια ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης.

Το γούρι για το 2024, καθώς και μια σειρά πρωτότυπα δώρα με την υπογραφή της ΕΛΠΙΔΑΣ, μπορείτε παράλληλα να τα προμηθευτείτε και από το eshop του Σωματείου :
• Ηλεκτρονική διεύθυνση: eshop.elpida.org
• FACEBOOK PAGE: @ELPIDAAssociationEShop
• INSTAGRAM PAGE: @elpida_eshop
• Τα έσοδα από τις πωλήσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος θα διατεθούν εξολοκλήρου για την εκπλήρωση των σκοπών του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Πηγή: https://www.oloygeia.gr

Related posts

Πως θα δημιουργήσεις ένα υπέροχο sleek ponytail;

xristiana

Εθελοντική Αιμοδοσία Από Τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λάρισας

xristiana

Από Δευτέρα 12/9 οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Φιλοθέης – Ψυχικού

xristiana