ΚεντρικήΟμορφιά

7 beauty tips για να αποβάλεις το κουρασμένο βλέμμα από τη ζωή σου

29/11/2023

Πώς να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται πάντα ξεκούραστα και λαμπερά, παρά το απαιτητικό σου πρόγραμμα.

Το κουρασμένο βλέμμα είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα κάθε πολυάσχολης γυναίκας και μπορεί να προσθέσει πολλά χρόνια σε μια κατά τα άλλα φροντισμένη εικόνα του προσώπου μας. Να λοιπόν μερικά beauty tips που θα σε βοηθήσουν να το αποβάλεις από τη ζωή σου, ώστε να φαίνεσαι πάντα λαμπερή και ξεκούραστη.

Η ενυδάτωση είναι το κλειδί

Βεβαιώσου ότι είσαι καλά ενυδατωμένη πίνοντας άφθονο νερό. Η αφυδάτωση μπορεί να κάνει τα μάτια σου να φαίνονται κουρασμένα και πρησμένα. Η χρήση μιας πλούσιας ενυδατικής κρέμας κάτω από αυτά μπορεί επίσης να βοηθήσει.

Εξασφάλισε επαρκή ύπνο

Στόχευσε σε 7-9 ώρες ύπνου τη νύχτα. Η έλλειψη ύπνου μπορεί να οδηγήσει σε μαύρους κύκλους και πρήξιμο γύρω από τα μάτια.

Χρησιμοποίησε κρύες κομπρέσες

Η εφαρμογή μιας κρύας κομπρέσας στα μάτια σου μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του πρηξίματος και στην ανανέωση της περιοχής. Το ίδιο ισχύει και με φέτες αγγουριού ή πατάτας.

Μασάζ ματιών

Το απαλό μασάζ στην περιοχή γύρω από τα μάτια σου μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος, να μειώσει το πρήξιμο και να προωθήσει μια πιο «ξύπνια» εμφάνιση. Χρησιμοποίησε τον παράμεσο για να ασκείς όσο το δυνατόν λιγότερη πίεση ή ένα ειδικό εργαλείο για να απλώσεις παράλληλα το σέρουμ ματιών σου.

Απόφυγε να τρίβεις τα μάτια σου

Το τρίψιμο των ματιών σου μπορεί να τα ερεθίσει και να προκαλέσει πρήξιμο. Κάνε απαλές κινήσεις όταν τα καθαρίζεις από μακιγιάζ ή όταν εφαρμόζεις προϊόντα γύρω από αυτά.

Κρέμα ματιών με καφεΐνη

Αναζήτησε μια κρέμα ματιών που περιέχει καφεΐνη, η οποία μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του πρηξίματος και στη σύσφιξη του δέρματος γύρω αυτά.

Χρησιμοποίησε το concealer στρατηγικά

Χρησιμοποίησε ένα concealer που ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός σου για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους. Άπλωσέ το σε τριγωνικό σχήμα κάτω από τα μάτια σου, κάνοντας απαλά blending με ειδικό υποαλλεργικό σφουγγαράκι για φυσική εμφάνιση και κάλυψη.

Πηγή: https://www.vita.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

«Η κρίση στις Ελληνοτουρκικές Σχέσεις και το Δίκαιο της Θάλασσας»: Εκδήλωση στο Δημαρχείο Ιλίου

xristiana

Τα ζώδια σήμερα: «Αιγόκερε, προετοίμασε το έδαφος για σημαντικές αλλαγές»

xristiana

Οι καθημερινές συνήθειες που βλάπτουν την καρδιά σας (εικόνες)

xristiana