ΖώδιαΚεντρική

3 ζώδια που θα έχουν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα (Πανσέληνος και Ποσειδώνας στο αστρολογικό τοπίο)

Μια δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει με την επιρροή της Πανσελήνου του Νοεμβρίου στο ζώδιο των Διδύμων. Πρόκειται για μια εβδομάδα που θα φέρει στο προσκήνιο τις σχέσεις. Γι’ αυτή την περίοδο είναι σημαντικό να αφήσουμε την βιασύνη στην άκρη, και να μην πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή μας. Και αυτό γιατί έχουμε και την επιρροή του Ποσειδώνα, ο οποίος δημιουργεί ένα θολό τοπίο στην κρίση μας.

Εξαιτίας του Άρη στον Τοξότη, αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώσουμε την ανάγκη για παρορμητικές κινήσεις και λόγια, τα οποία σίγουρα στη συνέχεια θα μετανιώσουμε. Γι’ αυτό καλύτερα να δούμε προσεκτικά τα γεγονότα, όσο πιο αντικειμενικά γίνεται και να πάρουμε αποφάσεις, από την πρώτη εβδομάδα του επόμενου μήνα, όπου το αστρολογικό τοπίο ξεκαθαρίζει.

Δίδυμοι

Βρίσκεστε στο επίκεντρο και το στρες δεν θα λείψει από την καθημερινότητα σας. Οι εξελίξεις σας δημιουργούν ανασφάλεια, και ίσως νιώθετε μπερδεμένοι για το πως πρέπει να αντιδράσετε σε όλα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Οι όψεις για το ζώδιο σας είναι αρκετά απαιτητικές με τον Άρη και τον Κρόνο, γι’ αυτό αποφύγετε άτομα που έχουν απαισιόδοξη και αρνητική διάθεση και μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις για τη ζωή σας με την επιρροή αυτού του φεγγαριού. Σε θέματα έρωτα και οικονομικών μην εμπλέξετε άλλους ανθρώπους ακόμη και από το φιλικό περιβάλλον. Προσοχή και στις σχέσεις με συνεργάτες αυτή την εβδομάδα.

Παρθένοι

Η προσοχή σας είναι στραμμένη σε θέματα καριέρας αλλά και σε σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας δημιουργώντας κάποιες δυσκολίες. Ο κυβερνήτης της Πανσελήνου Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη αστάθειας, σύγχυσης και θολούρας. Γι’ αυτό ακριβώς δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρετε αποφάσεις στη ζωή σας, ούτε και να αφήσετε μια δουλειά ή μια σχέση για να κυνηγήσετε κάτι διαφορετικό. Όλα αυτά μπορούν να περιμένουν από Δεκέμβρη, όπου η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω θα σας κάνει να αλλάξετε διάθεση. Μέχρι τότε όμως, χρειάζεται να παραμείνετε προσγειωμένοι και να μην αντιδράτε με τρόπο που θα φέρει σε δύσκολη θέση τους γύρω σας.

Τοξότες

Θέματα καριέρας φαίνεται να απασχολούν πολύ έντονα και εσάς τους Τοξότες. Ωστόσο χρειάζεται ηρεμία για να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις, και αυτή η φάση δεν είναι η καλύτερη αστρολογικά. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα δεν είναι απλό. Ειδικά αν έχετε γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο που ο Ποσειδώνας επηρεάζει όλη τη γενέθλια χρονιά σας. Αυτές οι όψεις του Ποσειδώνα, δεν επιτρέπουν να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα. Επομένως χρειάζεται μεγάλη προσοχή τι επιλέγετε να πιστέψετε και τι όχι. Αυτό ισχύει τόσο σε θέματα επαγγέλματος και καριέρας, αλλά και οικογένειας και σχέσεων. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να νιώθετε «προδομένοι» από μια σχέση, αλλά πριν πάρετε μια απόφαση ψάξτε το περισσότερο.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

ΜΕΘ: Το 45,7% των ασθενών με τουλάχιστον μία νοσοκομειακή λοίμωξη

xristiana

Δ. Λαυρεωτικής: Έκθεση Φωτογραφίας Για Τις Προστατευόμενες Περιοχές Της Αττικής

xristiana

Κακοκαιρία: Ο «Φίλιππος» φέρνει κρύο και χιόνια από Τετάρτη έως Κυριακή

xristiana