ΚεντρικήΟμορφιά

Τα λάθη που κάνουμε όλες στην περιποίηση των φρυδιών μας

4/11/2023

Ένα από τα χαρακτηριστικά μας που χρειάζεται αρκετή προσοχή είναι τα φρύδια μας αφού το σχήμα τους είναι ικανό να αλλάξει όλο το ύφος και την αισθητική του προσώπου. Ας δούμε λοιπόν μερικά κοινά λάθη που λίγο πολύ όλες έχουμε κάνει κάποια στιγμή στη ζωή μας.

Αφύσικο σχήμα
Κατά καιρούς κυκλοφορούν διάφορες τάσεις για τα φρύδια χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως ταιριάζουν σε όλες μας. Δε χρειάζεται να ακολουθούμε πάντα όποια τάση παρουσιάζεται στα social media γιατί είναι πιθανό να καταλήξουμε με ένα σχήμα που δεν θα μας κολακεύει καθόλου.

Ακατάλληλα προϊόντα
Υπάρχουν πολλά προϊόντα για φρύδια στην αγορά όπως πούδρες φρυδιών, πομάδες, τζελ, μολύβια και στυλό. Οι ανάγκες της καθεμιάς όμως είναι διαφορετικές οπότε ίσως χρειαστούμε τη συμβουλή κάποιου ειδικού για το προϊόν που θα καλύψει τη δική μας ανάγκη και να μην εφαρμόζουμε όποιο προϊόν γίνεται viral. Επίσης οι κρέμες που χρησιμοποιούμε κάποιες φορές για το πρόσωπο περιέχουν συστατικά που είναι βαριά για το θύλακα της τρίχας. Άρα χρειάζεται προσοχή όταν τα εφαρμόζουμε διαφορετικά υπάρχει περίπτωση να προκαλέσουν ερεθισμό ή φλεγμονή στην περιοχή ακόμα και αραίωση. Ένα προϊόν ενίσχυσης για τα φρύδια μπορεί να συμβάλλει προληπτικά στην ανάπτυξη της τρίχας.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Καρκίνος μαστού: Οι επιπτώσεις στη σεξουαλική ζωή των γυναικών

xristiana

Η «Ελπίδα» θα γίνει ογκολογικό κέντρο – Δωρεάν οι υπηρεσίες σε όλους τους πολίτες

xristiana

Εθελοντική αιμοδοσία στα τέλη Αυγούστου στον Δ. Νεάπολης – Συκεών

xristiana