ΚεντρικήΟμορφιά

Συμβουλές για να διατηρήσεις τις τσάντες σου σε άριστη κατάσταση

1/11/2023

Μια καλής ποιότητας τσάντα είναι μια επένδυση που αξίζει να κάνουμε. Η συντήρηση της όμως, ειδικά αν είναι μια από τις τσάντες που χρησιμοποιούμε καθημερινά και όχι μόνο, είναι μια πρόκληση. Η καθημερινή χρήση φέρνει και φθορές όμως πάμε να δούμε μερικές συμβουλές που θα βοηθήσουν να κρατήσουμε την αγαπημένη μας τσάντα σαν καινούρια για πολλά χρόνια.

Μην κρεμάς την τσάντα σου
Το πιο πιθανό είναι φτάνοντας στο σπίτι ή το γραφείο να κρεμάς την τσάντα σου. Θα πρέπει να προσπαθήσεις να αντισταθείς σε αυτή τη συνήθεια καθώς έτσι μπορεί να αλλοιωθεί το σχήμα της και να ταλαιπωρηθεί το υλικό. Είναι καλύτερο να την ακουμπάς σε μια ευθεία επιφάνεια.

Μακριά από το φως
Είναι η σημαντικό να κρατάς την τσάντα σου μακριά από το φως ιδιαίτερα αν είναι δερμάτινη. Αποθήκευσέ τη σε σκιερό μέρος για να μη ξεθωριάσει το χρώμα της.

Προσοχή στην αποθήκευση
Αν κάποια δεν τη χρησιμοποιείς καθημερινά όταν την αποθηκεύεις είναι καλό να χρησιμοποιείς υφασμάτινες σακούλες. Τις περισσότερες φορές με την αγορά μιας τσάντας υπάρχει και μια υφασμάτινη σακούλα στη συσκευασία. Αυτή τη σακούλα λοιπόν θα πρέπει να χρησιμοποιείς όταν πρόκειται να την αποθηκεύσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Διατήρησε το σχήμα της
Οι τσάντες που έχουν μαλακό εξωτερικό είναι πιο επιρρεπείς στο να χαλάσει το σχήμα τους όταν είναι άδειες. Για να μη συμβεί αυτό τοποθέτησε μερικά παλιά τυλιγμένα ρούχα μέσα στην τσάντα ή παλιές εφημερίδες.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Δωρεάν Τεστ Παπ Και Ψηφιακή Μαστογραφία Για Γυναίκες

xristiana

Αμφιλοχία: Σεισμός 4 Ρίχτερ – Αισθητός σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας

xristiana

Αυτοάνοσα και ρύπανση του αέρα: Πώς συνδέονται – Τα συμπεράσματα νέας έρευνας

xristiana