ΚεντρικήΟμορφιά

Κρέμες ματιών: Δες τι θα διαλέξεις ανάλογα με τις ανάγκες σου!

14/11/2023

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής λένε. Ότι μας συμβαίνει αποτυπώνεται πρώτα στο βλέμμα μας, ενώ τα μάτια μας μαρτυρούν συχνά και την πραγματική μας ηλικία. Με την πάροδο του χρόνου, εμφανίζονται και τα πρώτα μικροπροβλήματα στην περιοχή των ματιών.

Λεπτές γραμμές, μαύροι κύκλοι, πρηξίματα, κάνουν το βλέμμα θαμπό και κουρασμένο. Αν αναζητάς λύση στο πως να φωτίσεις το βλέμμα σου και να φροντίσεις την ευαίσθητη και τόσο σημαντική περιοχή των ματιών σου, δες τι πρέπει να προσέχεις στην επιλογή της κρέμας σου και ποια τα θαυματουργά συστατικά που πρέπει να περιέχει.

Μαύροι Κύκλοι

Πολλοί ειδικοί αναφέρουν πως το θέμα των μαύρων κύκλων είναι στην ουσία μη αντιμετωπίσημο, αφού οφείλεται σε χρωστικές του ίδιου του δέρματος. Ωστόσο εσύ φυσικά και δεν θα καταθέσεις τα όπλα τόσο εύκολα. Οι εταιρείες κοσμετολογίας μέσα από συνεχόμενες εργαστηριακές έρευνες, επενδύουν σε νέες επαναστατικές συνθέσεις ομορφιάς που υπόσχονται πιο φωτεινό βλέμμα χωρίς μαύρους κύκλους. Απαραίτητα συστατικά για την εξάλειψή τους η βιταμίνη C, η υδροκικόνη και η ρετινόλη. 

Ρυτίδες

Αν οι πρώτες ρυτίδες έχουν κάνει την εμφάνισή τους, μην απελπίζεσαι. Στην αγορά υπάρχει σίγουρα ένα προϊόν για σένα, που θα απογειώσει και πάλι το βλέμμα σου. Προτίμησε μια σύνθεση για τόνωση της παραγωγής του κολλαγόνου και την επαναφορά της ελαστίνης, με ρετινόλη, βιταμίνες και πεπτίδια.

Σακούλες

Αν σε ταλαιπωρούν οι σακούλες και τα πρηξίματα κάτω από τα όμορφά σου μάτια, μια σύνθεση με καφείνη θα ξεκουράσει το ταλαιπωρημένο βλέμμα σου. Προτίμησε επιλογές με νιασιναμίδη, αλλά κυρίως καταπραυντικές συνθέσεις, σε συνδυασμό με τη συμβολή ενός μεταλλικού δροσερού απλικατέρ.

Ευαίσθητο Δέρμα

Ο χρόνος που περνά, αλλά και οι κακές συνήθειες και οι δύσκολες συνθήκες καθημερινότητας για το δέρμα, το κάνει σιγά σιγά όλο και πιο λεπτό και ευαίσθητο. Αν θέλεις να κάνεις μια ολική επανοφορά στο χαμένο βλέμμα σου, βάλε στην καθημερινή σου ρουτίνα ομορφιάς μια κατάλληλη κρέμα ματιών με υαλουρονικό οξύ, βρώμη και αλόη που θα γεμίσουν, θα λειάνουν και θα ενυδατώσουν την ευαίσθητη περιοχή των ματιών σου.

Χαλάρωση

Αν στόχος σου είναι η σύσφιξη της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια, ενίσχυσέ την με ανθρώπινους ή φυτικούς παράγοντες σε συνδυασμό με βιταμίνες, πεπτίδια και καφείνη, που διεγείρουν την ανάπτυξη ενός νεότερου και πιο σφριγηλού υγιούς δέρματος.

Ώριμο Δέρμα

Για τη σωστή περιποίηση του ώριμου δέρματος και ειδικά της περιοχής των ματιών, θα προτιμήσεις συνθέσεις με υψηλή συγκέντρωση ενεργών συστατικών, που ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και απαλύνουν την εμφάνιση λεπτών γραμμών. Η θαυματουργή ρετινόλη, τα πεπτίδια και οι αυξητικοί παράγοντες, θα δώσουν τη λύση στο πρόβλημά σου.

Πηγή: https://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Newsletter: Όλες Οι Ειδήσεις Που Πρέπει Να Ξέρεις Μέχρι Τώρα 29/9

xristiana

Οστεοπενία: Οι παράγοντες που αυξάνουν τον κίνδυνο (εικόνες)

xristiana

Προσωπικός Βοηθός: Τελική Παράταση Έως 15 Ιουνίου Για Αιτήσεις

xristiana