ΚεντρικήΚοινωνικά

Η παράσταση «Μαράν Αθά» με τη Γιασεμί Κηλαηδόνη

7/11/2023

Μία θεατρική παράσταση σταθμός, μία από τις μακροβιότερες παραστάσεις των τελευταίων χρόνων, παρουσιάζει ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου στο Πολιτιστικό μας Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο, Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού, το Σάββατο, 11 Νοεμβρίου στις 20.30. σε διοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής.

Πρόκειται για την παράσταση «Μαράν Αθά» σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία του Δήμου Αβδελιώδη, από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Θωμά Ψύρρα, με τη Γιασεμί Κηλαηδόνη. Στη μουσική της παράστασης είναι ο Βαγγέλης Γιαννάκης και στα σκηνικά και κοστούμια η Μαρία Πασσαλή.

Η Γιασεμί Κηλαηδόνη σ΄έναν υποκριτικό άθλο, υποστασιοποιεί όλα τα πρόσωπα-πρωταγωνιστές που αναδύονται στη μνήμη ενός 90χρονου μοναχού, όταν ύστερα από 65 χρόνια ηθελημένης σιωπής, εξομολογείται, λίγο προτού πεθάνει, τα πεπραγμένα της ζωής του, τη φρικτή τιμωρία και τον ευνουχισμό του από τον προστάτη δεσπότη που τον ανέθρεψε και τον προόριζε για τη διαδοχή του, όταν σταλμένος απ΄ αυτόν σ΄ ένα απόμακρο χωριό της Θεσσαλίας να παρακολουθήσει τις μυστικές τελετουργικές συναντήσεις εννέα γυναικών, των Ταρσών, μυείται άθελά του στην γυναικεία απόκρυφη γνώση και του αποκαλύπτεται ένα άγνωστο γοητευτικό σύμπαν που τον οδηγεί στον αληθινό έρωτα και την αγάπη του για μια Ταρσή.

Η παράσταση «Μαράν Αθά» έχει διάρκεια 140΄και παρουσιάζεται με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

Κύκλος Ομιλιών Για Ψυχολογική Ενδυνάμωση

xristiana

Εθελοντική Αιμοδοσία Στο Τυμπάκι

xristiana

Δήμος Γρεβενών: Οι Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις Που Έρχονται! – Αλλαγή Μέρας Για Το Χριστουγεννιάτικο Master Chef

xristiana