ΖώδιαΚεντρική

Ζώδια σήμερα (12/11): Αποφύγετε δύσκολες καταστάσεις – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Για τους Κριούς, σήμερα δεν είναι για πολλές δράσεις και κυρίως παρορμητισμούς. Δώστε χώρο και χρόνο σε ότι κάνετε ακόμη και αν το γνωρίζετε καλά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σήμερα σε σχέσεις και συνεργασίες κάθε είδους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, καθημερινά πράγματα σας απασχολούν σήμερα αλλά ότι και αν έχει προκύψει θα πρέπει να το δείτε με ηρεμία και προσοχή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, θα μπορούσε να είναι μια δημιουργική ημέρα αν οι καταστάσεις σας αφήσουν να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο αγαπάτε πολύ. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα αποφύγετε πολλές συζητήσεις και επαφές με άτομα τα οποία σας έχουν βάλει σε δίλλημα με την συμπεριφορά τους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, οι συζητήσεις και οι επαφές σήμερα μπορεί να σας απογειώσουν ή να σας προσγειώσουν απότομα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, αποφύγετε σήμερα να ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας, λίγο πριν την αυριανή Νέα Σελήνη σας φέρνει σήμερα σε επαφή με τις αλλαγές που καλείστε να κάνετε από αύριο και μετά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, λίγο πριν την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας πολλές σκέψεις τριβελίζουν το μυαλό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η σημερινή ημέρα μπορεί να σας σπρώχνει στη σκηνή με τον οποιοδήποτε τρόπο αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ένα επαγγελματικό κυρίως ζήτημα ενδέχεται να πάρει χρόνο και ενέργεια σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, πολλά αλλάζουν αυτή τη στιγμή και εσείς καλείστε να βρεθείτε στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Θεατρική παράσταση για το Περιβάλλον στο Δήμο Μεταμόρφωσης

xristiana

Το Πεκίνο αυστηροποιεί το πλαίσιο εκπομπής καυσαερίων για τα οχήματα

xristiana

Hλιακό σύστημα κυκλικής οικονομίας μετατρέπει πλαστικά και αέρια του θερμοκηπίου σε βιώσιμα καύσιμα και άλλα προϊόντα

xristiana