ΚεντρικήΠεριβάλλον

Βόρειο Σέλας: Επιστρέφει στον ουρανό της Ελλάδας – Ποιοι και πότε θα το απολαύσουν

30/11/2023

Την εμφάνισή του στον νυχτερινό ουρανό της Ελλάδας θα κάνει ξανά το Βόρειο Σέλας, το πρωτόγνωρο θέαμα που πριν από λίγες ημέρες αντίκρισαν κάτοικοι της κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με το Forecast Weather, το Βόρειο Σέλας αναμένεται να γίνει ξανά ορατό στον ουρανό της χώρας μας.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του το Forecast Weather, «Εξαιρετικά ισχυρή ηλιακή έκλαμψη αναμένεται να προκαλέσει ισχυρή γεωμαγνητική καταιγίδα στην Γη κατηγορίας G3 την 1η Δεκεμβρίου, όπου σύμφωνα με το NOAA, ενδέχεται το Βόρειο Σέλας να γίνει ορατό σε ολόκληρη την Ευρώπη, όπως και στις Ηνωμένες Πολιτείες».

Σημειώνεται ότι οι καλύτερες περιοχές για να παρατηρήσει κάποιος το υπερθέαμα σε όλο του το μεγαλείο θεωρούνται ο Αρκτικός Κύκλος και οι περιοχές στο Νότιο Ημισφαίριο. Ωστόσο αύριο βράδυ θα έχουμε ξανά την ευκαιρία να απολαύσουμε το ουράνιο υπερθέαμα.

Η ανάρτηση του Forecast Weather

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FForecastweather.Greece%2Fposts%2Fpfbid0GsFQtk1eL8yNjkdp2CTPMVab268eEkcEref9XSaKnjn1obVDdWe6yYwyzmVTVzWol&show_text=true&width=500

Πηγή: http://www.thestival.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Καρδιακή ανεπάρκεια: Το θαυματουργό εκχύλισμα βοτάνων που μειώνει νοσηλείες και θνησιμότητα

xristiana

Δράση Κινητής Μονάδας Ενημέρωσης Για Την Ενδυνάμωση Των Ατόμων Με Αναπηρία, Των Ατόμων Με Χρόνιες Παθήσεις Και Των Οικογενειών Τους Θα Πραγματοποιηθεί Στο Δημαρχείο Βέροιας

xristiana

Σέρρες: Κρούσμα αφρικανικής πανώλης των χοίρων – Μεγάλη κινητοποίηση

xristiana