ΚεντρικήΟμορφιά

Αυτή η DIY μάσκα θα κάνει τα πόδια σου απαλά σαν βελούδο

28/11/2023

Η επιδερμίδα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος μας και χρειάζεται καθημερινή φροντίδα. Όμως οι απαιτήσεις της εκάστοτε δουλειάς σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις της οικογένειας πολλές φορές κάνουν την περιποίηση να μοιάζει πολυτέλεια για τις γυναίκες. 

Ευτυχώς βέβαια υπάρχει και το Σαββατοκύριακο! Αν το αποψινό σου πρόγραμμα περιλαμβάνει ζεν κατάσταση στο σπίτι και χαλάρωση στον καναπέ, εμείς σου έχουμε μια τέλεια ιδέα για να περιποιηθείς τα πόδια σου και να απολαύσεις μια μάσκα – scrub η οποία θα σε κάνει να αισθανθείς πως βρίσκεσαι σε σπα. 

Για να φτιάξεις αυτή τη μάσκα – scrub θα χρειαστείς μισό φλιτζάνι ζάχαρη, 1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο, 1/8 του φλιτζανιού μέλι, 3-5 σταγόνες αιθέριο έλαιο της αρεσκείας σου ή εμείς προτείνουμε λεβάντας. 

Ανακάτεψε πολύ καλά τα υλικά μέχρι να δημιουργήσεις ένα ομοιογενές μείγμα. Το μυστικό για αποτελεσματική δράση του ενυδατικού αυτού scrub που λειτουργεί και σαν μάσκα, είναι να έχεις προηγουμένως βάλει τα πόδια σου δηλαδή τις πατούσες σου σε ζεστό νερό για δέκα λεπτά. 

Εφαρμοσε τη μάσκα, κάνε απαλό scrub και άφησε τα συστατικά να δράσουν για ένα τέταρτο, ξέβγαλε και άπλωσε την ενυδατική σου κρέμα. Θα έχεις αμέσως επιδερμίδα σαν μετάξι! 

Πηγή: https://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Πόσο αυξάνει ο κίνδυνος καρδιακής ανεπάρκειας για κάθε αύξηση στην περίμετρο της μέσης

xristiana

COVID-19: Σπάνια η οξεία μυοκαρδίτιδα στους νοσηλευόμενους ασθενείς, ιδιαίτερα μετά από εμβολιασμό

xristiana

Μοβ χρώματα στο μακιγιάζ ματιών

xristiana