18/11/2023
Υλικά1 ρολό σφολιάτας500 γρ. μανιτάρια
Εκτέλεση
Ξεκινάμε προετοιμάζοντας τα μανιτάρια. Ζεσταίνουμε το λάδι με μια σκελίδα σκόρδο και όταν πάρει γεύση προσθέτουμε τα μανιτάρια . Μαγειρεύουμεα για περίπου 10-15 λεπτά (προσαρμόστε επίσης με βάση το μέγεθος των μανιταριών και θυμηθείτε ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος αν τα μανιτάρια είναι κατεψυγμένα, σε κάθε περίπτωση είναι έτοιμα μόλις στεγνώσουν λίγο οι χυμοί του μαγειρέματος). Όταν κρυώσουν τα μανιτάρια, ανοίγουμε τη σφολιάτα , τοποθετούμε από πάνω τις φέτες από το ζαμπόν , τα μανιτάρια και τα κομμάτια του τυριού. Τυλίγουμε το στρούντελ, το κλείνουμε και σφραγίζουμε καλά τις άκρες.