ΚεντρικήΚοινωνικά

Ενημερωτική ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού “Πρόληψη και κληρονομικότητα”

10/11/2023

Ημερίδα με θέμα τον καρκίνο του μαστού συνδιοργανώνουν ο Δήμος Χαλκηδόνος και το Κέντρο Κοινότητος με στόχο την ενημέρωση των γυναικών για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, καθώς και την ενεργοποίησή τους για τακτικό προληπτικό έλεγχο.

Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στα Κουφάλια και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό ενώ η ημερίδα θα μεταδοθεί και διαδικτυακά.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν στην πρόληψη και την κληρονομικότητα.

Ομιλήτριες:

Νανά Αθηνά Παπαγιαννάτου, Μαία Κέντρου Υγείας Κουφαλίων

Ελεάννα Δαρμανή, Γενετίστρια

Χαιρετισμό θα απευθύνουν:

Σταύρος Αναγνωστόπουλος, Δήμαρχος Χαλκηδόνος

Διαμαντής Διαμαντής, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας

Το συντονισμό της ημερίδας θα πραγματοποιήσει η κοινωνική λειτουργός – συντονίστρια του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Χαλκηδόνος, Πασχαλίνα Μπρούσα.

Related posts

Η Παιδική Φιλανθρωπική Παράσταση «Ο Φοίβος» στο Μέγαρο Μουσικής

xristiana

Δωρεά πέντε οικοπέδων από το Δήμο Θέρμης για να κατασκευαστούν Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για ΑμεΑ

xristiana

Έρευνα: Οι γυναίκες με κατάθλιψη έχουν υψηλότερο καρδιαγγειακό κίνδυνο από ό,τι οι άνδρες

xristiana