ΚεντρικήΟμορφιά

Tips για αψεγάδιαστη εφαρμογή του κραγιόν

25/9/2023

Η εφαρμογή του κραγιόν μπορεί για κάποιες να φαίνεται δύσκολη ιδιαίτερα όταν έρχεται η ώρα να φορέσουμε μια έντονη απόχρωση όπως το κόκκινο. Δε χρειάζεται όμως να σου δημιουργεί άγχος κάτι τέτοιο ούτε να αποφεύγεις να φορέσεις τα αγαπημένα σου χρώματα αφού με τα παρακάτω tips θα δεις πως μπορεί να γίνει παιχνιδάκι.

Tip 1
Το σημαντικότερο πριν εφαρμόσεις οποιοδήποτε κραγιόν είναι η απολέπιση και η ενυδάτωση των χειλιών. Έτσι θα καταφέρεις να έχεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα χωρίς σκασίματα και χωρίς να σε «τραβάνε» τα χείλη σου.

Tip 2
Αν το φυσικό χρώμα των χειλιών σου είναι σκούρο, υπάρχουν πολλές πιθανότητες το κραγιόν που αγόρασες να φαίνεται πάνω σου διαφορετικό χρώμα από αυτό που βλέπεις στο προϊόν. Για να έχεις στα χείλη το χρώμα που βλέπεις όταν ανοίγεις το κραγιόν σου χρειάζεται να τα αποχρωματίσεις πρώτα. Αυτό θα το πετύχεις εφαρμόζοντας λίγη πούδρα ή μια μικρή ποσότητα concealer στα χείλια σου πριν το κραγιόν.

Tip 3
Αν το κραγιόν σου δεν είναι μακράς διαρκείας πριν την εφαρμογή του κάνε το περίγραμμα των χειλιών με ένα μολύβι στην ίδια απόχρωση με αυτή του κραγιόν. Στη συνέχεια γέμισε όλη την επιφάνειά τους με το μολύβι και στη συνέχεια πρόσθεσε το κραγιόν σου.

Tip 4
Σε δυσκολεύει να απλώνεις το κραγιόν απευθείας στα χείλη; Προτίμησε να το απλώσεις με ένα πινέλο ειδικό για κραγιόν. Έτσι θα έχεις μεγαλύτερο έλεγχο και θα μπορέσεις να επιμεληθείς τις λεπτομέρειες με μεγαλύτερη ευκολία.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Στις 20 Μαΐου έρχεται το μεγάλο Event ‘Dance With Us’ από την ”Ηλιαχτίδα” Σύλλογος Γονέων Κοζάνης

xristiana

Face Roller: 4 πολύτιμα tips για να το χρησιμοποιείς σωστά

xristiana

Η άσκηση μειώνει σημαντικά τα συμπτώματα κατάθλιψης και άγχους κατά την εγκυμοσύνη και τη λοχεία

xristiana