ΚεντρικήΟμορφιά

 Stradivarius: Oι νέες τάσεις στα jeans

4/9/2023

Οι επερχόμενες τάσεις στο jean είναι πιο vintage από ποτέ. Στη Stradivarius, το jean παντελόνι είναι πάντα συνώνυμο της τάσης και η χαμηλή μέση, το ίσιο, το φαρδύ ή το ξεθωριασμένο στυλ θα κυριαρχήσουν στη γκαρνταρόμπα αυτή τη σεζόν.

Το brand μετονομάζει μερικά από τα jean σχέδια του με ένα D for Denim στο μπροστινό μέρος και έναν αριθμό παρακάτω που αναφέρεται στην ιστορία της χρονιάς που ενέπνευσε κάθε fit.

Το D94 Straight Low αποτίει φόρο τιμής στο πιο εμβληματικό Stradivarius jean, αυτό από το έτος γέννησης της μάρκας, το 1994. Το D98 Straight Vintage έχει έναν αστικό χαρακτήρα και, όπως υποδηλώνει το όνομά του, μια vintage αισθητική. Το D74 Flare Slit θα είναι ένα από τα πιο εμφανή στο street style μαζί με το 1465 Mom Slim. Αν και δεν πρέπει να παραλείψουμε το D92 Straight Wide, ένα basic που μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με κάθε fit.

Ανακαλύψτε τις νέες τάσεις της Stradivarius στα jeans, με κλασικά σχέδια που κυκλοφορούν εκ νέου καθώς και μερικά σε νέες αποχρώσεις.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Αγαπηδάκη: Στις 13 Μαΐου ξεκινούν τα sms για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας

xristiana

Σχολείο Φροντιστών Ατόμων Με Άνοια – Αλτσχάιμερ 2022 – Φροντίζω Να Ενημερώνομαι Για Να Φροντίζω Καλύτερα

xristiana

Δωρεάν Σεμινάριο: “Εισαγωγή στην Στατιστική Ανάλυση Δεδομένων (SPSS)” από την πλατφόρμα Coursity και το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του ΕΑΠ

xristiana