ΚεντρικήΚοινωνικά

KIDOT Festival 2023

30/9/2023

Το KIDOT Festival 2023 έρχεται για πέμπτη χρονιά ακόμα πιο ανανεωμένο, μεγαλύτερο και με την πιο fun διάθεση! Φέτος, ανοίγει τις πύλες του το Σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου & 1 Οκτωβρίου, στον υπαίθριο χώρο της ΔΕΘ Helexpo

Μια διήμερη, συναρπαστική γιορτή όπου μεγάλοι και παιδιά θα εξερευνήσουν, θα μάθουν, θα δοκιμάσουν καινούργιες εμπειρίες και θα ζήσουν αξέχαστες στιγμές μαζί.

Τα εργαστήρια:
Τα εργαστήρια του KIDOT Festival 5 θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους (W1, W2, W3). Η δομή και ο σκοπός τους βασίζονται στη γενικότερη φιλοσοφία μας: Κάθε workshop απευθύνεται σε συγκεκριμένο ηλικιακό κοινό, έχει ορισμένη διάρκεια (60’), περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων και συνοχή στη ροή του, ενώ απαραίτητο κριτήριο είναι ο βιωματικός και εκπαιδευτικός χαρακτήρας του.  Θα έχεις την δυνατότητα να κλείνεις θέση στα workshops 30’ πριν από την έναρξη του κάθε εργαστηρίου.

Stage Events:
Shows αγαπημένων καλλιτεχνών και οι πιο επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις της Θεσσαλονίκης! Όλα στο stage του KIDOT Σύμπαντος (S1)! Φέτος, το KIDOT Festival διαθέτει κεντρική σκηνή και πολλές θέαμα…τικές εκπλήξεις!

Side Events:
Παιχνίδια, διαδραστικές perfomances, εντυπωσιακά shows, μουσικοκινητικές δράσεις από τις πιο ταλαντούχες καλλιτεχνικές και αθλητικές ομάδες της πόλης! Αναζητήστε τα side events στους ανοιχτούς χώρους του φεστιβάλ (S2, S3) και συμμετέχετε ελεύθερα σε όποιο σημείο κι αν τα πετύχετε, αφού η ψυχαγωγία, η συμμετοχικότητα, αλλά και η βιωματική προσέγγιση είναι το σημείο αναφοράς τους!

Preschool Playground:
Ένας χώρος αφιερωμένος σε παιδιά βρεφικής και προσχολικής ηλικίας με δραστηριότητες Montessori, sensory and messy play και πολλές ακόμα εκπλήξεις! Εκτός από το Preschool Playground, φέτος το KIDOT Festival δημιουργεί μοναδικά playgrounds, όπως Adventure, Sports and Game Playground για περιπετειώδη πιτσιρίκια!. Τραμπολίνα και φουσκωτά survivor, τοίχος αναρρίχησης, αθλήματα, ηλεκτρονικά για μικρούς και μεγάλους και πολλές πολλές άλλες εκπλήξεις σε περιμένουν να τις εξερευνήσεις


► Info

KIDOT Festival 5
Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου & Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023
Ώρες: 11.00- 21.00
Υπαίθριος χώρος ΔΕΘ Helexpo
Με κάθε εισιτήριο εισόδου έχετε δωρεάν συμμετοχή σε ΟΛΕΣ τις δραστηριότητες (εργαστήρια, δράσεις, θεάματα, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, playgrounds).
* Τιμή εισιτηρίου: 5€ | Τιμή διημέρου: 8€
H αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη για κάθε επισκέπτη. Η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά έως 1 έτους!
*ΔΩΡΕΑΝ Πάρκινγκ από την είσοδο της Εγνατίας!

Πηγή: https://cityportal.gr

Related posts

Το Cretan Comic Con επιστρέφει με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

xristiana

Δήμος Αλίμου: Διαγωνισμός κατασκευής Χριστουγεννιάτικου δέντρου από ανακυκλώσιμα υλικά

xristiana

Παραδοσιακά παιχνίδια και ποδηλατάδα στις Καστανιές

xristiana