ΚεντρικήΚοινωνικά

Debate για την παραβατικότητα ανηλίκων και το bullying

30/9/2023

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Βούλας, συνεχίζοντας τις προσπάθειές του για την αντιμετώπιση του φαινομένου του Bullying και #akomi_mia_hronia_Bullying_Free, διοργανώνει το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου ένα σημαντικό DEBATE, ανοικτό για το κοινό.

Προσκαλεί υποψηφίους από όλες τις παρατάξεις να εκφράσουν τις θέσεις, τις προτάσεις και τα σχέδια τους για την αντιμετώπιση αυτού του σοβαρού κοινωνικού προβλήματος, που αφορά τους νέους, τα σχολεία μας, τους γονείς και την κοινότητά μας στο σύνολό της.

Το debate θα διεξαχθεί σύμφωνα με συγκεκριμένους κανόνες κι ένα χρονοδιάγραμμα που δεν θα ξεπεράσει συνολικά τις 2 ώρες. Κάθε υποψήφιος θα έχει αυστηρά καθορισμένο χρόνο για να απαντήσει σε κάθε μία από τις 5 ερωτήσεις που θα τεθούν.

Συντονίστρια της συζήτησης θα είναι η δημοσιογράφος Ντέσσυ Κουβελογιάννη.

Πηγή: https://www.notia.gr

Related posts

Σε επίπεδα ρεκόρ οι παγκόσμιες εκπομπές άνθρακα και το 2022

xristiana

Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης: Επετειακή εκδήλωση «Τραγούδια της Θάλασσας»

xristiana

“Οι Επιδημίες του Χειμώνα, – Οι Πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν”

xristiana