ΚεντρικήΟμορφιά

3 λόγοι που πρέπει να χρησιμοποιείς «toner» στην περιποίηση του προσώπου

12/9/2023

Σίγουρα θα έχεις ακούσει για το «toner», ίσως να το έχεις δοκιμάσει κιόλας και απλά να το έχεις προσπεράσει. Η αλήθεια είναι πως το toner είναι ένα παρεξηγημένο beauty προϊόν. Οι περισσότερες γυναίκες δεν γνωρίζουν την αξία του, αλλά και τα πραγματικά οφέλη που προσφέρει στην επιδερμίδα. -Δεν σε κατηγορώ όμως, έτσι ήμουν και εγώ μέχρι πριν λίγο καιρό, πριν μάθω για αυτό το μικρό και θαυματουργό προϊόν.

Ποια είναι τα οφέλη του «toner» για την επιδερμίδα;

Το «toner» βελτιώνει την όψη των πόρων, των καφέ κηλίδων, ενώ φωτίζει και λειαίνει την επιδερμίδα. Επίσης, αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα το «toner» καταπολεμεί τη γυαλάδα. -Αυτό κι αν είναι σημαντικό! Με λίγα λόγια είναι το ιδανικό προϊόν για να προετοιμάσει την επιδερμίδα μετά τον καθαρισμό. Η σωστή σειρά εφαρμογής, είναι ακριβώς μετά τον καθαρισμό και πριν την εφαρμογή την ενυδατικής κρέμας. Επιπλέον, το ότι μειώνει τη λιπαρότητα δε σημαίνει ότι αφυδατώνει την επιδερμίδα. Αντιθέτως, τα συστατικά που διαθέτει αφήνουν μία επιδερμίδα βαθιά ενυδατωμένη, χωρίς περιττό σμήγμα.

Πάμε να δούμε ;omvw, πιο αναλυτικά ποια είναι αυτά τα 3 οφέλη που χαρίζει το «toner» στην επιδερμίδα.

1. Επαναφέρει την ισορροπία της υγρασίας της επιδερμίδας

Μετά από το peeling, τον καθαρισμό ή την μάσκα προσώπου, ένα τονωτικό προϊόν είναι απαραίτητο. Το toner αφαιρεί οτιδήποτε έχει απομείνει από τα προηγούμενα προϊόντα, ενώ επαναφέρει το pH και την υγρασία του δέρματος.

2. Το toner βοηθάει τα υπόλοιπα skincare προϊόντα να είναι πιο δραστικά

Μπορεί τα toner της δεκαετίας του ’80 να είχαν ως βάση τους το αλκοόλ, με αποτέλεσμα να ήταν πιο σκληρά για την επιδερμίδα, αλλά τα σημερινά toner είναι πιο ήπια με σημαντικά οφέλη για το δέρμα. Τι κάνουν ακριβώς; Ενυδατώνουν, καταπραΰνουν και καθαρίζουν την επιδερμίδα, ενώ θα τα χαρακτηρίζαμε επίσης, σαν ένα έξτρα boost καθαρισμού της επιδερμίδας στη skincare routine. Επίσης, οφείλουμε να προσθέσουμε ότι υπάρχει μία μεγάλη γκάμα στη αγορά με toner που έχουν βάση το νερό, τα οποία έχουν αιθέρια συστατικά που ενυδατώνουν και λειτουργούν καταπραϋντικά για την επιδερμίδα.

3. Το toner βελτιώνει ορατά την υφή και τον τόνο της επιδερμίδας

Μπορεί να χρειαστούν και έως 6 εβδομάδες για να γίνουν ορατά τα αποτελέσματα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά την καθημερινή τους χρήση θα παρατηρήσεις στην επιδερμίδα σου τις εξής αλλαγές:

  • Λείο δέρμα
  • Μειωμένοι πόροι
  • Ένα δέρμα βαθιά ενυδατωμένο
  • Μείωση λιπαρότητας

Πηγή https://www.queen.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ζέστη: Ο σιωπηλός και αόρατος δολοφόνος

xristiana

“Μια Αγκαλιά Για Τα Παιδιά” Από Τον Σύλλογο Γυναικών “ΙΡΙΔΑ”

xristiana

«Μαθαίνω να προστατεύω τον εαυτό μου»

xristiana