ΖώδιαΚεντρική

3 ζώδια που θα βιώσουν έντονες αλλαγές το φετινό φθινόπωρο – Έρχεται έκλειψη

Το φετινό φθινόπωρο σίγουρα δεν θα μας αφήσει να ησυχάσουμε, αφού είναι πολλές οι αστρολογικές αλλαγές και εξελίξεις, οι οποίες μας επηρεάζουν άμεσα.

Οι επόμενοι μήνες θα εστιάσουν κυρίως σε θέματα δεσμού και συντροφικότητας και θα μας κάνουν να αναθεωρήσουμε ορισμένες καταστάσεις, και να αναγκαστούμε να προχωρήσουμε σε μεγάλες αλλαγές. Τι μας κρατάει πίσω; Αλλά και πόσο εύκολο είναι να φύγουμε από τοξικές σχέσεις;

Κριός

Είναι πολλές οι αλλαγές που έρχονται για εσάς τους Κριούς, και αυτό γιατί οι εκλείψεις έχουν μετακινηθεί στον δικό σας άξονα και φέρνουν ανακατατάξεις. Τον επόμενο μήνα, δηλαδή στις 14/10 πραγματοποιείται μια ακόμη έκλειψη στον δικό σας άξονα, και οι σχέσεις σας μπαίνουν στο προσκήνιο. Επανεξετάζετε τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας, και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σας φέρουν σε σύγκρουση με το άτομο που έχετε απέναντι σας. Ακόμη, ο Άρης από τον Ζυγό σας ασκεί ακόμη μεγαλύτερη ένταση και ξεσπάσματα, τα οποία ίσως δημιουργήσουν ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα. Τέλος, η συμμετοχή του Πλούτωνα σε όλο αυτό σας καλεί να αποδεσμευτείτε από τοξικές καταστάσεις και να κάνετε επιτέλους τις αλλαγές που απαιτούνται.

Ταύρος

Ομολογουμένως έχετε περάσει από αρκετά κύματα εσείς οι Ταύροι τους τελευταίους μήνες, ωστόσο όλα δείχνουν πως δεν σταματούν εδώ οι μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας. Έχετε τον Ουρανό στο ζώδιο σας και αυτό θα σας βοηθήσει να αποκαλύψετε και να συνειδητοποιήσετε που έχετε κάνει λάθη. Βρίσκεστε ακόμη σε μια αναταραχή και σε μια μεταβατική πορεία, όπου προσπαθείτε να χτίσετε ξανά τις βάσεις σας. Ωστόσο, το φθινόπωρο του 2023 σας υποδέχεται με μια ακόμα έκλειψη και ταυτόχρονα Πανσέληνο στο δικό σας ζώδιο στις 28/10. Το φεγγάρι αυτό σας καλεί να έρθετε σε επαφή με τις αληθινές σας επιθυμίες και και να κόψετε δεσμούς με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον, τα οποία μπορεί να θέλουν το καλό σας, αλλά δεν σας βοηθούν να πάρετε την σωστή κατεύθυνση στη ζωή σας. Μέσα σε αυτό το ήδη εκρηκτικό κλίμα, ο Άρης θα βρίσκεται απέναντι σας στο ζώδιο του Σκορπιού και μπορεί να φέρει συγκρούσεις, ξεσπάσματα και αντιπαραθέσεις.

Ζυγός

Το φετινό φθινόπωρο για εσάς του Ζυγούς, σημαίνει σημαντικές αλλαγές. Και αυτό γιατί, στις 14/10 πραγματοποιείται η πρώτη έκλειψη της χρονιάς και μάλιστα πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο. Δεν πρόκειται όμως για μια απλή έκλειψη, αλλά ταυτόχρονα συμβαίνει και μια Νέα Σελήνη, η οποία ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Είναι η στιγμή να αποβάλλετε οτιδήποτε είναι τοξικό για εσάς, και να προχωρήσετε σε αλλαγές που θα αφορούν τις σχέσεις, την καριέρα σας, ακόμη και την οικογένεια σας. Ίσως μπει κάτι νέο στη ζωή σας που θα σας ανοίξει καινούριους ορίζοντες και θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Μη ξεχνάτε πως η παρουσία του Άρη στο ζώδιο σας μέχρι τις 12/10 σας χαρίζει ακόμα περισσότερο θάρρος, δυναμισμό και τόλμη για σοβαρές αλλαγές, όμως από την άλλη πλευρά θα πρέπει να προσέξετε λίγο παραπάνω τις εντάσεις και να αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

5 σετ περιποίησης προσώπου που θα δώσουν τέλος στις λεπτές γραμμές

xristiana

Η κυρία και η αύξηση

xristiana

Ενημερωτική Εκδήλωση Για Την Παιδική Κακοποίηση

xristiana