ΖώδιαΚεντρική

3 ζώδια που δεν θα παραδεχτούν καθόλου εύκολα πως σε θέλουν

Είναι και αυτές οι φορές, που έχεις γνωρίσει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά δεν θα σου το κάνει και πολύ εύκολο. Τι και αν όλα κυλούν όμορφα και ομαλά, τι και αν περνάτε ωραία και απολαμβάνετε ο ένας τον άλλο -δεν έχεις πάρει την επιβεβαίωση που θες.

Και τότε ξεκινούν τα σενάρια: “Με θέλει πραγματικά; Μήπως τον απασχολεί κάτι άλλο; Μήπως τελικά είναι ιδέα μου και δεν τον ενδιαφέρω τόσο;”. Όλα αυτά τα σενάρια είναι πιθανά.

Όμως εξίσου πιθανό, είναι το να θέλει λίγο χρόνο παραπάνω για να εκφράσει αυτά που νιώθει, και ομολογουμένως τα 3 παρακάτω ζώδια, δεν θα παραδεχτούν καθόλου εύκολα τον έρωτα τους:

Κριός

Είναι λίγο δύσκολο να μπεις στην ψυχοσύνθεση ενός Κριού. Τι και αν τα συναισθήματα του είναι ξεκάθαρα, δύσκολα μπορείς να καταλάβεις από που προέρχονται. Μπορεί να τους βλέπεις ενθουσιασμένους, αντιδραστικούς, εγωιστές, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι πραγματικά ενεργοποιεί αυτήν την συμπεριφορά τους. Επίσης, είναι ένα ζώδιο που έχει μια δυσκολία με την δέσμευση και ως ζώδια της φωτιάς και του κυνηγιού, θα θέλουν να έχουν την ελευθερία τους και να προχωρούν σε νέες περιπέτειες που θα τους φέρνουν και πάλι ενθουσιασμό. Γι’ αυτό μη περιμένεις έτσι απλά από έναν Κριό να παραδεχτεί τα συναισθήματα του και να προχωρήσει σε ερωτικές εξομολογήσεις από τον πρώτο μήνα.

Αιγόκερως

Αιγόκερως ίσον Κρόνος. Και Κρόνος ίσον λογική. Ο έρωτας αφαιρεί από έναν Αιγόκερω την λογική του, και αυτό δεν είναι κάτι που θέλει. Του δημιουργεί μια σύγχυση, ένα μπέρδεμα. Δεν έχει μάθει να λειτουργεί έτσι ένας Αιγόκερως. Όταν ερωτευτεί θα είναι λίγο χαμένος, και το μυαλό του θα κάνει κάθε είδους σκέψεις προκειμένου να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, μη περιμένεις να είναι και πολύ ξεκάθαρος για όσα νιώθει, γιατί ούτε εκείνος δεν θα τα έχει ξεκαθαρίσει μέσα του. Το πιθανότερο είναι να ψάξει διαφυγή για όσα νιώθει, μέσα από τη δουλειά του.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι επίσης ένα από τα πιο ιδιαίτερα ζώδια, το οποίο δύσκολα μπορεί κανείς να ψυχολογήσει. Πολλές φορές γενικεύει τα συναισθήματα του, και όταν φτάνει ο έρωτας στη ζωή του, το πιθανότερο είναι να κάνει πως δεν τον βλέπει. Μη ξεχνάς πως είναι ζώδιο του αέρα, του αρέσουν τα πράγματα να ειναι ελεύθερα, να προχωρούν και να μη μένουν στάσιμα. Το να παραδεχτεί πως είναι ερωτευμένος, σημαίνει και δέσμευση, κάτι το οποίο σε έναν Υδροχόο σημαίνει στέρηση ελευθερίας και πίεση. Δυο από τα χαρακτηριστικά που σιχαίνεται όσο τίποτα. Δώσε του λίγο παραπάνω χρόνο, και όταν νιώσει σίγουρος, θα κάνει και το επόμενο βήμα.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Κύκλος συναυλιών από το Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου

xristiana

Πώς να προλάβετε τα προβλήματα όρασης καθώς μεγαλώνετε

xristiana

Γιορτή Τεχνολογίας και Επιστήμης (Steam) στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

xristiana