ΖώδιαΚεντρική

26/9: Μια αίσθηση ανικανοποίητου έρχεται σήμερα στην επιφάνεια – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου δίνει μια αίσθηση ελευθερίας ωστόσο κοντά στον Κρόνο σήμερα σε δυσαρμονική σχέση με την Αφροδίτη, τον Δία και τον Ουρανό καλό θα είναι να κινηθείτε ευέλικτα, χωρίς παρορμητικές κινήσεις και με ώριμη σκέψη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, μια αλλαγή πλεύσης ενδέχεται να σκέφτεστε αυτές τις ημέρες λόγω των πλανητικών δυναμικών. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, κάποιες φορές χρειάζεται περισσότερος χρόνος είτε για να αφομοιωθούν οι αλλαγές είτε για να φανούν τα αποτελέσματα από μια κίνηση που κάνατε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, βαθύτερες έννοιες μπορείτε να ανακαλύψετε με την Σελήνη στον Υδροχόο να επηρεάζει πολλούς τομείς της ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η διαίσθηση καθώς και οι εμπνεύσεις σας είναι δυνατές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, με την Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας οι σχέσεις και οι συνεργασίες σήμερα θα μπορούσαν να είναι πιο δύσκολο να τις διαχωριστείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η σιγουριά σας έρχεται μέσα από τη γνώση και την εμπειρία που έχετε αποκτήσει στο τομέα σας και οι ικανότητές σας αυτή την στιγμή μπορεί να φανούν καλύτερα στον έξω κόσμο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να χαλαρώσετε λίγο περισσότερο σε προσωπικό/συναισθηματικό επίπεδο και να βρείτε λίγο χρόνο παραπάνω για τις δικές σας επιθυμίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα προσθέστε στο πρόγραμμα σας κάποιες ώρες ξεκούρασης με τον οποιοδήποτε τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα η επικοινωνία μπορεί να έχει δυναμισμό με την Σελήνη στον Υδροχόο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, οικονομικά, κληρονομικά και οποιοδήποτε θέμα κινείται γύρω από τις αντικειμενικές προσωπικές σας ανάγκες ενδέχεται να κινητοποιηθεί με το ενεργειακό πεδίο στον ουράνιο θόλο να επηρεάζει τους συγκεκριμένους τομείς της ζωής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας μαζί με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό σας ωθεί προς καταστάσεις οι οποίες διαθέτουν σταθερά θεμέλια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, νοητικές διεργασίες μπορεί να σας βγάλουν έξω από το τερέν σήμερα και να σας αποπροσανατολίσουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Χαλκιδική: Τεράστιες ζημιές σε ελαιώνες και οπωροκηπευτικά λόγω της χαλαζόπτωσης (φώτο)

xristiana

Δωρεάν Προληπτικός Έλεγχος Για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής Στον Δήμο Παύλου Μελά

xristiana

«Η Σονάτα του Σεληνόφωτος» του Γιάννη Ρίτσου

xristiana