ΖώδιαΚεντρική

22/9: Προσέξτε την υγεία σας σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Ο Ήλιος πέρασε σήμερα σε κενό πορείας μέχρι αύριο που μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού και την Φθινοπωρινή Ισημερία. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη σε δυσαρμονική σχέση με τον Ποσειδώνα. Πρακτικά είναι μια ημέρα κατά την οποία οι δράσεις σας θα πρέπει να γίνονται με προσοχή και να επικρατεί η λογική. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, δώστε σημασία σε αυτό που νιώθετε και εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να ικανοποιήσετε βαθύτερες επιθυμίες σας θα παρακινούν τα βήματά σας σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα μπορείτε να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που συνδέεστε συναισθηματικά ή επαγγελματικά και να έχετε μία καλή επικοινωνία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα νέες ιδέες έρχονται και πληροφορίες οι οποίες θα είναι χρήσιμες για κάτι που αφορά κυρίως την καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο γεμίζει την καρδιά σας και σας κάνει να νιώθετε όμορφα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα σήμερα να ασχοληθείτε με οτιδήποτε δεν έχει οργανωθεί σωστά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας βοηθήσει με κάποιον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η ανάγκη να δημιουργήσετε, να επεκτείνετε και να μεγαλώσετε κάτι που θεωρείτε δικό σας δημιούργημα θα είναι έντονη σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιό σας από προχτές, σας δίνει την δυνατότητα να κρατήσετε μία διαφορετική στάση απέναντι στα γεγονότα αλλά τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα δεν είναι τόσο βοηθητικά αν αφεθείτε στη ροή σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα υπάρχει η εύνοια να μπορέσετε να συνυπάρξετε αρμονικά με ανθρώπους που ανήκουν στο άμεσο περιβάλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα έρχεστε σε επαφή περισσότερο με αξίες οι οποίες είναι σημαντικές για εσάς στη ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα θα πρέπει να έχετε τα φώτα της ομίχλης ανοιχτά ώστε να μην ξεφύγετε από τα όρια τα οποία σας κρατούν σε ασφαλή εδάφη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Πλατανιάς: Ημερίδα Εκμάθησης BOCCIA Στο Κλειστό Γυμναστήριο Ταυρωνίτη

xristiana

Με πόσα βήματα την ημέρα αρχίζει η απώλεια βάρους

xristiana

Μακαρονόπιτα με Κρέμα Γιαουρτιού

xristiana