ΖώδιαΚεντρική

14/9: Προσέξτε τις παγίδες – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Λίγο πριν την αυριανή Νέα Σελήνη στο ζώδιου της Παρθένου τα πλανητικά δρώμενα σας υπενθυμίζουν τα θέματα που είναι ακόμη ανοιχτά και τις εκκρεμότητες που πρέπει να αρχίσετε να τακτοποιείτε. Δώστε χώρο στις σκέψεις σας και περιμένετε να γίνει η αυριανή Νέα Σελήνη πριν πάρετε αποφάσεις για το πώς θα προχωρήσετε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, μία καθημερινή ασχολία ενδέχεται να σας απασχολήσει σήμερα και θα πρέπει να της δώσετε χώρο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας δίνει χαρά αλλά θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός ώστε να έχετε τον έλεγχο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή να δώσετε ενέργεια σε θέματα που σχετίζονται με την ιδιωτική σας ζωή, το σπίτι ή την οικογένεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους και καταστάσεις στο άμεσο περιβάλλον σας σήμερα αλλά μην έχετε μεγάλες προσδοκίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο εκτός οικονομικά και γενικότερα ζητήματα που σχετίζονται με αξίες και κτήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας ζητήματα ωστόσο το υπόλοιπο ενεργειακό φορτίο δεν είναι υποστηρικτικό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ότι λάμπει μπορεί να μην είναι χρυσός αλλά ειδικά σήμερα καλό θα είναι να μην μπείτε σε αυτή την διαδικασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ένα κοινωνικό θέμα που είναι ανοιχτό αυτή την περίοδο ενδέχεται να έρθει στο προσκήνιο και να χρειαστεί την δική σας ενέργεια και δυναμική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, δύσκολη ημέρα η σημερινή αν έχετε κατά νου να ασχοληθείτε με σημαντικά πράγματα ιδιαίτερα αν αφορούν την εργασία σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, μπορεί η σημερινή ημέρα να μην είναι η καταλληλότερη για εξωτερικές δράσεις, ωστόσο για εσάς είναι πολύ καλή για να εμπνευστείτε νέες ιδέες όσο αφορά κάτι το οποίο έχει όραμα ή περιθώρια βελτίωσης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, δεν είναι πολύ καλή στιγμή για να κάνετε οποιαδήποτε δράση αφορά βαθύτερες επιθυμίες σας ή οτιδήποτε σχετίζεται με οικογενειακά θέματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, αύριο πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου. Κάντε υπομονή και θα δείτε πολλά πράγματα να αλλάζουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Έξι πράγματα που πιθανόν δε γνωρίζετε για τη γονιμότητά σας

xristiana

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

xristiana

Δήμος Ωραιοκάστρου: Διενέργεια Δωρεάν Rapid Tests Για Πεζούς

xristiana