ΖώδιαΚεντρική

13/9: Αφήστε χώρο στα πράγματα – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σας ωθεί να βάλετε τάξη και να οργανωθείτε με τον καλύτερο τρόπο ώστε να πετύχετε τον στόχο σας. Απέναντι από τον Κρόνο, με τον Ερμή ανάδρομο και λίγο πριν την νέα Σελήνη ενδέχεται να υπάρξουν κάποια εμπόδια ή προβληματισμοί, καλό είναι να το γνωρίζετε και να αφήνετε χώρο στα πράγματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, σήμερα καλό θα είναι να προγραμματίσετε ότι έχετε να κάνετε χωρίς άγχος και πίεση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα οργανώστε την ημέρα σας βάσει τις προσωπικές σας ανάγκες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να είναι αρκετά βοηθητική αρκεί να δείτε τα πράγματα περισσότερο επιδερμικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, θέματα αξιών έχουν έρθει στο προσκήνιο και θα πρέπει να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να πάρετε χαρά και να νιώσετε ικανοποίηση με αυτό που ασχολείστε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η ενέργειά σας είναι δυνατή και τα πλανητικά δρώμενα σας ωθούν να κάνετε δράσεις από τις οποίες θα πάρετε χαρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, διάφορες σκέψεις σήμερα ενδέχεται να σας αποπροσανατολίσουν από ένα στόχο που έχετε βάλει ακόμη και αν αυτός ο στόχος είναι απλά να ξεκουραστείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, κοινωνικά ζητήματα μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα και θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός στα βήματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα προσπαθήστε να δώσετε την ενέργειά σας σε κάτι το οποίο είναι σημαντικό για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, διάφορα πράγματα αυτή τη στιγμή έρχονται στο μυαλό σας και δεν είστε απόλυτα σίγουρη/ος πως μπορείτε να τα ταξινομήσετε με επιτυχία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα προσπαθήστε να μην σπαταλήσετε την ενέργειά σας σε άσκοπες δράσεις ή πολλές συζητήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε αρκεί να σταθείτε κυρίως στις δικές σας δυνάμεις λειτουργώντας όσο πιο αυτόνομα μπορείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, είναι γνωστό ότι η έμφυτη τάση σας να προσαρμόζεστε ανάλογα τις καταστάσεις είναι το δυνατό σημείο του χαρακτήρα σας και θα είναι πολύ χρήσιμο σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Πνευμονία στην παιδική ηλικία: Πόσο αυξάνει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου

xristiana

Δελτίο καλών ειδήσεων

xristiana

Ομάδα Συναισθηματικής Ανάπτυξης Για Μαθητές Δημοτικού

xristiana