ΚεντρικήΚοινωνικά

Όσα πρέπει να αγοράσετε για το πρωτάκι σας.

6/9/2023

Αποχαιρετώντας το καλοκαίρι και μπαίνοντας στο φθινόπωρο, έρχεται η στιγμή να επιστρέψουμε και στα σχολεία.  Όσο και αν μας λείπουν οι καλοκαιρινές περιπέτειες είναι πλέον η ώρα που πρέπει να πάμε για τα σχολικά ψώνια και να ετοιμάσουμε την τσάντα μας για τη φετινή χρονιά. Αν το παιδάκι σας φέτος εκτός από το καλοκαίρι αποχαιρετά και το νηπιαγωγείο αυτό σημαίνει ότι γίνετε πλέον πρωτάκι, οπότε θα πρέπει να φτιάξει μια άλλη τσάντα για δημοτικό. Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε όσα πρέπει να αναζητήσετε στα καταστήματα και είναι απαραίτητα για το μικρό σας.

  • Σχολική τσάντα

Μπαίνοντας στο δημοτικό ξεκινά και τ miο ταξίδι της μάθησης. Αυτό σημαίνει ότι παιδάκι σας θα πρέπει καθημερινά να κουβαλά πολλά τετράδια και βιβλία στο σχολείο. Μια τσάντα με ροδάκια είναι ιδανική καθώς δεν θα χρειάζεται να έχει στη πλάτη του το βάρος των βιβλίων όταν πηγαίνει και φεύγει από το σχολείο. Στα βιβλιοπωλεία, μπορείτε να βρείτε διάφορα σχέδια με τσάντες ώμου ή και με ροδάκια και να διαλέξετε αυτή που θα του αρέσει περισσότερο.

  • Lunchbags

Η lunchbag είναι μια απαραίτητη αγορά για τη νέα σχολική χρονιά καθώς θα σας βοηθήσει πολύ στο θέμα της αποθήκευσης φαγητού. Έχουν αρκετή χωρητικότητα και σας παρέχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε μέσα το δεκατιανό και τα σνακ του μικρού σας, διατηρώντας τα ζεστά και λαχταριστά. Όσο για το design δεν χρειάζεται να ανησυχείτε διότι υπάρχει μια τεράστια ποικιλία lunchbags – ισοθερμική τσάντα φαγητού https://www.tinytoes.gr/product-category/accessories/back-to-school/lunchbag-isothermiki-tsanta-fagitou/ όπου θα βρείτε αυτή που θα λατρέψει το μικρό σας.

  • Κασετίνες- μολυβοθήκες

Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να δείχνεις στους συμμαθητές σου τη νέα σου κασετίνα γεμάτη μολύβια, ξυλομπογιές και μαρκαδοράκια. Αναζητήστε και εσείς και βρείτε τις πιο trendy back to school κασετίνες – μολυβοθήκες https://www.tinytoes.gr/product-category/accessories/back-to-school/kasetines-molivothikes/ και δείξτε στους φίλους σας τη συλλογή σας.

Αγοράζοντας τη μολυβοθήκη μην ξεχάσετε να εφοδιαστείτε και με αρκετά μολυβάκια, ξύστρες και γόμες γιατί φέτος είναι η χρονιά που το πρωτάκι σας θα μάθει και θα εξασκηθεί στην γραφή και την ανάγνωση.

  • Αδιάβροχα- ομπρέλες

Τώρα που πλησιάζει το φθινόπωρο σημαίνει ότι πλησιάζουν και τα πρωτοβρόχια οπότε θα πρέπει τα είστε πλήρως προετοιμασμένοι στο σχολείο έχοντας στη τσάντα αδιάβροχα – ομπρέλες https://www.tinytoes.gr/product-category/accessories/back-to-school/adiavroxa-ompreles/. Φέτος, ακόμα και τις μέρες που βρέχει μπορείτε να κάνετε στο σχολείο την εμφάνιση σας γεμάτοι στιλ αλλά και με ζεστασιά φορώντας το αγαπημένο σας αδιάβροχο και έχοντας στο χέρι την πιο φανταστική ομπρέλα.

Αν και ξεκινάει το σχολείο δεν σημαίνει ότι βάζουμε στοπ στη διασκέδαση και στο παιχνίδι. Στο διάλειμμα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε νέους φίλους, να παίξουμε, να τρέξουμε και να ζήσουμε τις πιο αξέχαστες στιγμές.

Related posts

Ο παππούς… μπορεί

xristiana

Θέλετε όμορφο δέρμα; Βάλτε στη ζωή σας τα καρότα

xristiana

Αύξηση δασικών πυρκαγιών: Πώς μπορούν να μετατραπούν σε «ωρολογιακή βόμβα» για την υπερθέρμανση του πλανήτη

xristiana