ΚεντρικήΟμορφιά

 Χρήσιμα tips για τα office looks

10/9/2023

Η καθημερινή επιλογή αλλά και δημιουργία looks για το γραφείο καταλαβαίνουμε πως πολλές φορές μπορεί να σου παίρνει πολύ χρόνο και να σου δημιουργεί εκνευρισμό. Γι’ αυτό παρακάτω θα βρεις μερικά tips που θα διευκολύνουν αρκετά αυτή τη διαδικασία.

Διαχρονικά κομμάτια
Προτίμησε να επενδύσεις σε διαχρονικά κομμάτια και αν θέλεις να ακολουθήσεις κάποιο trend χρησιμοποίησε στοιχεία από αυτό σε συγκεκριμένα pieces της εμφάνισής σου, με αυτό τον τρόπο θα κάνεις οικονομία αλλά και θα έχεις ρούχα που θα κρατήσουν μια ζωή.

Dress code
Αν πρέπει να ακολουθείς συγκεκριμένο dress code για να πας στο γραφείο αυτό από μόνο του αφήνει έξω αρκετά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Έτσι γνωρίζεις ακριβώς τι πρέπει να ψάξεις. Πειραματίσου στο σπίτι δημιουργώντας outfits με τα ρούχα που επιτρέπεται να φοράς στο γραφείο και ομαδοποίησέ τα στη ντουλάπα σου.

Χρώμα
Για να μη σπαταλάς πολύ χρόνο στο να ταιριάξεις τις αποχρώσεις μεταξύ τους είναι προτιμότερο να εξοπλίσεις τη γκαρνταρόμπα σου με neutral χρώματα. Όταν νιώσεις λίγο πιο έτοιμη μπορείς να προσθέσεις κάποιες πινελιές χρώματος στα σύνολά σου.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

3 DIY θεραπείες που θα σας χαρίσουν απαλά πόδια

xristiana

Η τελειότερη σοκολατόπιτα

xristiana

Στυτική δυσλειτουργία: Πόσο αυξάνει τον κίνδυνο κατάθλιψης

xristiana