ΖώδιαΚεντρική

Τα τυχερά ζώδια του Σεπτεμβρίου – Ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και επανασυνδέσεις

Συνήθως ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας όπου εστιάζουμε και πάλι στην καθημερινότητα. Έχοντας κάνει το διάλειμμά μας, επιστρέφουμε στις υποχρεώσεις και στην γνώριμη καθημερινότητα.

Όλα αυτά όμως φαίνεται πως θα διαρκέσουν μέχρι και τις 15 Σεπτέμβρη, καθώς από εκείνο το διάστημα και έπειτα, έρχονται έντονες εξελίξεις στα ερωτικά και αυτό χάρη στη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου.

Από τις 15 του μήνα και έπειτα, θα έχουμε ευκαιρίες για νέα ερωτικά ξεκινήματα, αλλά και στις 29/09, θα έχουμε Πανσέληνο στον άξονα Ζυγού-Κριού που δίνει έμφαση στις σχέσεις μας.

Τα 3 ζώδια με την περισσότερη εύνοια για τον μήνα Σεπτέμβριο

Δίδυμος

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στα μέσα του μήνα, και σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσένα ζώδιο. Από εδώ και στο εξής, θα δεις τις καταστάσεις να καλυτερεύουν, και να βρεις και πάλι τις χαμένες ισορροπίες σου. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κάποια επανασύνδεση με πρώην σύντροφο, καθώς ο Ερμής βρίσκεται ανάδρομος, ωστόσο πέρα από ευκαιρίες για επανασύνδεση, θα γνωρίσεις και νέα πρόσωπα τα οποία είναι πολλά υποσχόμενα.

Παρθένος

Αυτός ο μήνας θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός για εσένα. Σχηματίζεται η Σελήνη στο ζώδιο σου, και είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσεις νέες βάσεις στις σχέσεις που σε απασχολούν. Ένας αέρα ανανέωσης θα επικρατήσει, ενώ δεν αποκλείεται να δοκιμάσεις πειραματισμούς με την εμφάνιση σου, ή την καθημερινότητας σου. Αυτές τις ημέρες, θα συναντήσεις πρόσωπα που θα σε ανεβάσουν και θα βελτιώσουν την ψυχολογία σου, ενώ μη ξεχνά πως είναι η κατάλληλη περίοδος για νέα όνειρα, στόχους και θετικές αλλαγές.

Τοξότης

Για εσένα Τοξότη, η Αφροδίτη έρχεται να δώσει ζωντάνια στις σχέσεις σου και όχι μόνο. Προτεραιότητα, έχει και η καλή σχέση με τον εαυτό σου, ενώ πιθανό να καταφέρεις σπουδαία πράγματα μέσα στο επόμενο διάστημα. Η Αφροδίτη γυρίζει επίσης σε ορθή πορεία στον Λέοντα στις 4 Σεπτεμβρίου και αυτή η όψη θα είναι ευεργετική για εσένα. Θα δεις μεγάλη πρόοδο τόσο σε θέματα που αφορούν την δουλειά σου, όσο και σχέση που έχεις με τον εαυτό σου. Άρπαξε τις ευκαιρίες που έρχονται μπροστά σου και συνέχισε δυναμικά στην διαδρομή σου, χωρίς δεύτερες σκέψεις και φοβίες.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Ο σταθμός του μετρό στο Μοναστηράκι «πιλότος» προσβασιμότητας

xristiana

Υγιεινά γιουβαρλάκια σαν της γιαγιάς

xristiana

ΔΥΠΑ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τα voucher βιβλίων

xristiana