ΚεντρικήΚοινωνικά

Τα «Άγρια Αγόρια» στον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Τουρισμού

22/9/2023

Ο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Τουρισμού, σε συνεργασία με το 2ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Πανοράματος φέρνουν στον δήμο μας, «Τα Άγρια Αγόρια» από την θεατρική ομάδα «Χειροκρότημα».
Η θεατρική παράσταση τα «Άγρια Αγόρια» είναι μια κωμωδία η οποία στηρίζεται σε μια κινηματογραφική ταινία του 1997.

Η παράσταση διαδραματίζεται στη Θεσσαλονίκη του σήμερα και αφηγείται την ιστορία επτά ανδρών, μέλη μιας θεατρικής ομάδας που έχει φτάσει στο έσχατο σημείο οικονομικής ένδειας κι εμπνεόμενοι από ένα ανάλογο θέαμα, αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν τη μιζέρια της ζωής τους παρουσιάζοντας ένα νούμερο ανδρικού στριπτίζ.

Παρά το γεγονός ότι η παράσταση είναι κωμωδία, αγγίζει σοβαρά θέματα όπως η ανεργία, τα δικαιώματα του πατέρα, η κατάθλιψη, η ομοφυλοφιλία, η εικόνα του σώματος, η κουλτούρα της εργατικής τάξης, ο νεοπλουτισμός, η μοιχεία, ο πόλεμος στην Ουκρανία, η οικονομική κρίση, η προσφυγιά, η φιλία και το θέατρο.

Η εκδήλωση γίνεται για τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και δωροεπιταγών από συνεργαζόμενα καταστήματα τροφοδοσίας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη» επισήμανε σε δήλωσή της η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Ανατολή Κωνσταντινίδου.

Το θεατρικό θα παρουσιαστεί Αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» Πολιτιστικό Κέντρο Πανοράματος το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, ώρα 7.00 μμ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Related posts

Χειμωνιάτικη μακαρονάδα με κιμά, χωριάτικο λουκάνικο και πράσα

xristiana

Ήτανε ο Γιωρίκας και έψαχνε ένα Άλογο για να αγοράσει…

xristiana

Ριζότο με σαφράν για ατελείωτη απόλαυση

xristiana