ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς να ξυπνήσετε νεότερη απ’ ότι κοιμηθήκατε

5/9/2023

Κατά τη διάρκεια της ημέρας η επιδερμίδα επικεντρώνεται στο να προστατεύεται από τις εξωτερικές επιθέσεις. Τη νύχτα ωστόσο, όταν η επιδερμίδα είναι προστατευμένη, είναι η στιγμή που ενεργοποιούνται οι επανορθωτικές και αναγεννητικές δυνάμεις της.

Αυτές οι λειτουργίες είναι ισχυρές στη νεανική επιδερμίδα, εξασθενούν όμως καθώς μεγαλώνουμε και η επιδερμίδα μας είναι επιρρεπής σε μεγαλύτερες βλάβες που οδηγούν σε πιο ορατά σημάδια γήρανσης, όπως οι ρυτίδες και η απώλεια σφριγηλότητας και λάμψης. Για να ανακάμψει από τις βλάβες που προκαλούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας και να προετοιμαστεί για να καταπολεμήσει της επιθέσεις της επόμενης ημέρας, η επιδερμίδα πρέπει να επανέλθει στην αρχική της λειτουργία επανόρθωσης και αναγέννησης.

Αυτός είναι ο λόγος που το 2009, η Sisley δημιούργησε την Supremÿa, την πρώτη νυχτερινή περιποίηση αντιγήρανσης του είδους της, ένα καινοτόμο προϊόν σχεδιασμένο να μεγιστοποιεί τη δυναμική της αναγέννησης της επιδερμίδας στον καλύτερο δυνατό χρόνο.

Το 2023, μετά από πάνω από 15 χρόνια ενεργούς παρακολούθησης και έρευνας, η Sisley έφερε στο φως άλλους μηχανισμούς χρονοβιολογίας. Με το νέο Fundamental Regeneration Complex που βρίσκεται στην καρδιά της Supremÿa At Night Supreme Anti-Aging Skin Care and Cream, η Sisley ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην αντιγήρανση.

Η έρευνα εντόπισε τρεις νέες δράσεις – τρεις νέους βιολογικούς στόχους – μέσα στα κύτταρα για την ενεργοποίηση της νυχτερινής αναγέννησης της επιδερμίδας: επανασυγχρονισμός, επανόρθωση και αποτοξίνωση.

Σε συνδυασμό με ισχυρά ενεργά συστατικά, το Fundamental Regeneration Complex εξασφαλίζει τις 25 δράσεις αντιγήρανσης της συλλογής Supremÿa At Night Supreme Anti-Aging Skin Care and Cream: αναδόμηση και οξυγόνωση της επιδερμίδας, σύνθεση κολλαγόνου, ενυδάτωση, θρέψη και πολλά άλλα.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά: Οι λεπτές γραμμές μειώνονται, η επιδερμίδα φαίνεται ξεκούραστη, λεία και σφριγηλή, ακτινοβολεί με λάμψη, ενώ κάθε νύχτα δείχνει όλο και πιο νεανική. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, συνδυάστε την εφαρμογή των προϊόντων με μασάζ με το Ginkgo Gua Sha, που θα ενεργοποιήσει και θα λειάνει την επιδερμίδα σας.

Πηγή: https://www.harpersbazaar.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Άνθη πασχαλιάς: Θεραπευτικές ιδιότητες και ένα σπιτικό λάδι μασάζ!

xristiana

Η Πέγκυ Ζήνα στα Καμένα Βούρλα

xristiana

Δήμος Πετρούπολης: «Λαϊκός Αγώνας Δρόμου» Για Παιδιά, Ενήλικες Και ΑμεΑ

xristiana