ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς θα καθαρίσεις σωστά το beauty blender σου;

7/9/2023

Αν χρησιμοποιείς beauty blender στο μακιγιάζ σου θα γνωρίζεις ως τώρα πως είναι ένα εργαλείο που χρειάζεται τακτικό πλύσιμο. Παρακάτω θα βρεις το τρόπο να το καθαρίσεις χωρίς να καταστραφεί έτσι ώστε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και να απαλλαγείς από τα βακτήρια που μένουν στην επιφάνειά του.

Το ιδανικό είναι να το πλένεις πάντα μετά τη χρήση του έτσι ώστε την επόμενη φορά που θα το χρειαστείς να είναι καθαρό. Σε ένα μικρό καθαρό δοχείο ρίξε λίγο ζεστό νερό και υγρό σαπούνι τόσο ώστε να καλύπτει το σφουγγάρι.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαμπουάν, παιδικό σαπούνι ή σαπούνι χεριών. Βάλε το σφουγγάρι στο δοχείο και άφησέ το να μουλιάσει για περίπου μισή ώρα.

Όσο αυτό μουλιάζει πίεσέ το αρκετές φορές για να αφαιρεθεί ό,τι έχει μείνει από το μακιγιάζ. Στη συνέχεια ρίξε απευθείας πάνω στο σφουγγάρι ένα ειδικό καθαριστικό ή παιδικό σαμπουάν και τρίψε με τα δάχτυλά σου για να καθαρίσουν οι λεκιασμένες περιοχές.

Βάλε το κάτω από τρεχούμενο χλιαρό νερό για να το ξεπλύνεις και συνέχισε να το πιέζεις απαλά μέχρι να απομακρυνθούν όλα τα υπολείμματα και το σαπούνι. Το beauty blender είναι καθαρό όταν πια το νερό που βγαίνει είναι διαυγές.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Κορωνοϊός: 7.044 κρούσματα, 72 θάνατοι, 359 σε ΜΕΘ

xristiana

Θεσσαλονίκη: Εκδηλώσεις Με Επίκεντρο Τη Θάλασσα Από Τον Δήμο Θερμαϊκού

xristiana

Διαδικτυακό Πρόγραμμα Προαγωγής Υγείας «Από Το Α Έως Το Ω: Μία Ακαδημία Για Γονείς»

xristiana