ΚεντρικήΟμορφιά

Πυκνές και μακριές βλεφαρίδες με φυσικό τρόπο

3/9/2023

Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να ενισχύσετε την ανάπτυξη των βλεφαρίδων με υλικά που θα βρείτε εύκολα στα φαρμακεία ή στο ντουλάπι της κουζίνας σας! Άλλωστε, οι πυκνές και μακριές βλεφαρίδες μπορούν να κάνουν το γυναικείο βλέμμα εκθαμβωτικό και σαγηνευτικό, πλαισιώνοντας και αναδεικνύοντας τα μάτια με τον καλύτερο τρόπο.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Φυσικοί τρόποι για μακριές και πυκνές βλεφαρίδες

Με φυσικά έλαια: Χρησιμοποιήστε καστορέλαιο, έλαιο καρύδαςαμυγδαλέλαιοελαιόλαδο ή δαφνέλαιο για να ενισχύσετε την τριχοφυΐα, κάνοντας τις βλεφαρίδες δυνατές, μακριές και πυκνές.

Απλά εφαρμόστε με μια μπατονέτα ή ένα καθαρό βουρτσάκι μάσκαρας το έλαιο κατά μήκος των βλεφαρίδων και αφήστε το να δράσει όλη τη νύχτα. Μετά από 1-2 μήνες θα δείτε εμφανή αποτελέσματα.

Βαζελίνη: Εξίσου αποτελεσματική με τα φυσικά έλαια είναι και η βαζελίνη. Εφαρμόζοντας την στις βλεφαρίδες από τη ρίζα έως τις άκρες κάθε βράδυ πριν τον ύπνο, μέσα σε λίγες εβδομάδες θα γίνουν πιο πυκνές και μακριές.

Αν δεν θέλετε να την αφήσετε όλο το βράδυ, μπορείτε να την ξεπλύνετε με άφθονο νερό μετά από 15 λεπτά.

Πράσινο τσάι: Το πράσινο τσάι βοηθάει στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, διότι περιέχει αντιοξειδωτικά και βιταμίνες.

Κάνετε κομπρέσες με κρύα φακελάκια πράσινου τσαγιού ή με ένα βαμβάκι εμποτισμένο σε κρύο τσάι δύο φορές την ημέρα για να επωφεληθείτε από τα ευεργετικά του συστατικά, δυναμώνοντας και πυκνώνοντας τις βλεφαρίδες σας.

Αλόη: Η αλόη έχει θετικά αποτελέσματα στην ενίσχυση της τρίχας και τη θρέψη της σε βάθος.

Εφαρμόστε λίγες σταγόνες χυμού αλόης στις βλεφαρίδες και αφήστε τον να δράσει καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Το πρωί ξεπλυθείτε με άφθονο νερό. Αν το προτιμάτε, μπορείτε να αναμείξετε τον χυμό αλόης με καστορέλαιο ή ελαιόλαδο πριν την εφαρμογή του.

Βιταμίνη Ε: Εφαρμόστε το έλαιο μίας κάψουλας με βιταμίνη Ε στις βλεφαρίδες σας και αφήστε το να δράσει όσο περισσότερο μπορείτε. Θα τις βοηθήσει να μακρύνουν, να πυκνώσουν και να δυναμώσουν.

Πηγή: https://www.womanidol.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

2ο Διεθνές συνέδριο για τις Σπάνιες Παθήσεις: Ελληνικό Παράρτημα Ισορροπώντας μεταξύ Ισότητας και Βιωσιμότητας

xristiana

Συνέδριο Για Την Ποιότητα Ζωής Των Ατόμων Με Νοητική Αναπηρία Και Αυτισμό

xristiana

Εθελοντική Αιμοδοσία Στη Νέα Ιωνία

xristiana