ΖώδιαΚεντρική

Νέα Σελήνη στην Παρθένο: Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει ανανέωση, νέα ξεκινήματα, σημαντικές αλλαγές αλλά και εκπλήρωση στόχων. Συμβαίνει μάλιστα την ίδια ημέρα που ο Ερμής, ο πλανήτης που κυβερνά την Παρθένο, γυρίζει σε ορθή πορεία και βοηθά τη Νέα Σελήνη ώστε να βάλουμε νέους στόχους για τη ζωή μας.

Κριός

Η νέα Σελήνη έρχεται να σε στηρίξει σε όλα τα επίπεδα και σου προσφέρει νέες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε απρόσμενες αλλαγές είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα έχεις μια παραπάνω αίσθηση ασφάλειας και τα επίπεδα της παραγωγικότητάς σου θα εκτοξευτούν.

Ταύρος

Είναι η κατάλληλη ευκαιρία να πραγματοποιήσεις όνειρα και στόχους. Η νέα Σελήνη σε ωθεί να ξεκινήσεις νέα χόμπι, να κάνεις διάφορα projects με πάθος και να κάνεις μια σημαντική γνωριμία στα αισθηματικά. Οι αλλαγές στη ζωή σου με λίγα λόγια θα είναι απρόσμενες αλλά θα είναι για καλό σου.

Δίδυμοι

Η νέα Σελήνη επηρεάζει τα οικογενειακά και τα αισθηματικά σου. Θα κάνεις focus σε αγαπημένα πρόσωπα και θα επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου. Τα νέα ξεκινήματα στη ζωή σου θα γίνουν μόνο για να αλλάξουν τη ζωή σου προς το καλύτερο.

Καρκίνος

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο έρχεται να σου δώσει λύση σε θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Θα βρεις τον χρόνο να οργανωθείς καλύτερα και να σκεφτείς με σύνεση τα επόμενα σου βήματα. Δεν αποκλείεται να αποκτήσεις μια νέα δεξιότητα και να έχεις μια απροσδόκητη αλλαγή στα επαγγελματικά.

Λέων

Είναι η ώρα να θέσεις μακροπρόθεσμους στόχους και να βάλεις σε προτεραιότητα τα επαγγελματικά. Η ενέργεια της Παρθένου σε γεμίζει με αναλυτική σκέψη και φέρνει ένα αίσθημα ασφάλειας στη ζωή σου.

Παρθένος

Έχεις πολλά πράγματα να περιμένεις από τη νέα Σελήνη, η οποία έρχεται για να εκπληρώσει τους στόχους σου σε κάθε επίπεδο. Είναι ώρα για ανασυγκρότηση στόχων ενώ καλό θα είναι να μη διστάσεις να πάρεις κάποιο ρίσκο το οποίο θα σου βγει μόνο σε καλό.

Ζυγός

Καλό είναι αυτή την περίοδο να κάνεις ένα check-up και να μην αμελήσεις οτιδήποτε παρουσιαστεί στην υγεία σου. Η νέα Σελήνη φέρνει παράλληλα σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου και σε γεμίζει με ενέργεια, φέρνοντας αρμονία και χαρά.

Σκορπιός

Αν είσαι σε φάση αναζήτησης των επόμενων επαγγελματικών σου βημάτων, τώρα είναι η κατάλληλη φάση για να προχωρήσεις με σταθερότητα σε κάτι καινούριο. Παράλληλα, θα συμβούν απρόσμενες αλλά ευχάριστες εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων.

Τοξότης

Είναι η κατάλληλη περίοδος για να επαναπροσδιορίσεις στόχους και να βάλεις νέες βάσεις στα επαγγελματικά σου. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες που θα πάνε στα ύψη την παραγωγικότητά σου ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει μια νέα επαγγελματική πρόταση.

Αιγόκερως

Η νέα Σελήνη σε ωθεί να βάλεις πάθος σε κάθε τομέα της ζωής σου. Θα έρθεις πιο κοντά στον εαυτό σου και θα αναθεωρήσεις για πολλά. Μην φοβηθείς παράλληλα να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις γιατί θα σε οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια.

Υδροχόος

Η νέα Σελήνη σημαίνει νέα εγχειρήματα για σένα. Θα βρεις τον χρόνο παράλληλα να φροντίσεις σχέσεις που αμελούσες εδώ και καιρό και θα έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματά σου. Τα προσωπικά σου μπαίνουν σε προτεραιότητα ενώ δεν αποκλείεται να συμβεί μια ευχάριστη και απροσδόκητη αλλαγή σε αυτόν τον τομέα.

Ιχθείς

Η νέα Σελήνη σε οδηγεί σε μια βαθύτερη ενδοσκόπηση και αυτοκριτική. Θα έχεις παράλληλα πολλές ευκαιρίες ανέλιξης ενώ θα είναι η καλύτερη περίοδος για να μάθεις κάτι καινούριο και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σου.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Εμβόλιο κορωνοϊού: Ανάβει “πράσινο φως” για 4η δόση στην Ελλάδα – Σε ποιους θα χορηγηθεί και πότε

xristiana

Πρέπει να σαραντίσει το παιδί για να το βγάλετε έξω από το σπίτι ή όχι;

xristiana

Μάτια: Ο παράγοντας που αυξάνει τον κίνδυνο γλαυκώματος – Δεν φαντάζεστε ποιος είναι

xristiana