ΚεντρικήΠεριβάλλον

Θεσσαλία: Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τα νερά στη δυτική Χαλκιδική, λένε επιστήμονες

18/9/2023

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την ποιότητα των νερών στη δυτική Χαλκιδική δήλωσαν στην ΕΡΤ3 οι επιστήμονες του Κέντρου Περιβαλλοντικής Αναβάθμισης Μονάδων Αντιρρύπανσης Χαλκιδικής Α.Ε. (ΚΕΠΑΜΑΧ), οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες έκαναν δειγματοληψίες στα νερά της Κασσάνδρας.

Κάποιες δορυφορικές φωτογραφίες έδειξαν τη μεταφορά φερτών υλικών από την πλημμυρισμένη Θεσσαλία προς τη δυτική Χαλκιδική με αποτέλεσμα την κινητοποποίηση των τοπικών αρχών που ζήτησαν να πραγματοποιηθούν αμέσως έλεγχοι στην ποιότητα των υδάτων.

https://player.glomex.com/integration/1.1024.1/iframe-player.html?integrationId=eexbs13k0noz7f0&playlistId=v-cvlzmhj82bkx&origin=glomex-player&playlistIndex=0&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.thestival.gr%2Feidiseis%2Fperivallon%2Fthessalia-den-yparchei-logos-anisychias%2F

Τις προηγούμενες ημέρες επίσης εντοπίστηκε στα ανοιχτά του Αγγελοχωρίου από ψαράδες το κουφάρι μιας αγελάδας να επιπλέει στη θάλασσα, γεγονός που καταγράφηκε και μεταδόθηκε προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής.

Πηγή: http://www.thestival.gr

Πηγή φωτογραφίας: http://www.thestival.gr

Related posts

Το Καθιερωμένο Ραντεβού Με Την Ανθοκομική Έκθεση 11-14 Μαΐου Από ”Τα Παιδιά Της Άνοιξης”.

xristiana

Το αντιγηραντικό DIY scrub προσώπου που λατρεύουν οι stars

xristiana

10 λόγοι για να προσμένουμε την εμμηνόπαυση

xristiana