ΚεντρικήΚοινωνικά

Εκδήλωση – συναυλία από ΣΠΑΠ, Περιφέρεια Αττικής και Δήμο Πεντέλης – Στόχος η συγκέντρωση ειδών για τους πλημμυροπαθείς

10/9/2023

Ο ΣΠΑΠ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Πεντέλης, διοργανώνει εκδήλωση – δράση αλληλεγγύης και αγάπης αφιερωμένη στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και τους πυρόπληκτους της Αττικής, για συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών πρώτης ανάγκης.

«Η ανάγκη για βοήθεια στους συνανθρώπους μας της Θεσσαλίας και της Αττικής που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες και πυρκαγιές αντίστοιχα είναι μεγάλη» σημειώνει ο ΣΠΑΠ. Για τον λόγο αυτό διοργανώνει εκδήλωση – συναυλία αφιερωμένη στον Θεσσαλό Βασίλη Τσιτσάνη προκειμένου να συγκεντρώσει τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης. Η συναυλία αλληλεγγύης και αγάπης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:30, στο Θεατράκι Μελισσίων, πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Μαγγίνα).

Ο ΣΠΑΠ καλεί τους πολίτες που έχουν τη δυνατότητα να συνδράμουν την προσπάθεια του προκειμένου να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και ζωοτροφών για να διανεμηθούν στους συμπολίτες μας που επλήγησαν.

Τα είδη που χρειάζονται είναι τα εξής:

  • Τρόφιμα (κονσέρβες φαγητού, ξηρά τροφή, κρουασάν, μπισκότα, ζυμαρικά, όσπρια).
  • Εμφιαλωμένα νερά.
  • Είδη πρώτης ανάγκης.
  • Ιατρικά είδη και είδη φαρμακείου.
  • Ζωοτροφές.

Πέραν της συγκεκριμένης εκδήλωσης, ο ΣΠΑΠ συγκεντρώνει τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και ζωοτροφές στα γραφεία του, στη Νέα Πεντέλη (Ηρώων Πολυτεχνείου 27), καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

«Η συνεισφορά όλων μας είναι πολύτιμη» τονίζουν οι διοργανωτές της δράσης.

Πηγή: https://enypografa.gr

Related posts

Μετεμμηνόπαυση και κάταγμα ισχίου: Οι βιταμίνες που αυξάνουν τον κίνδυνο

xristiana

Δήμος Θεσσαλονίκης: Συγκέντρωση Ειδών Για Τους Αστέγους

xristiana

Θεσσαλονίκη: Δημοπρασία Κρασιών Του Αστικού Αμπελώνα Με Ετικέτες Αντίγραφα Έργων Τέχνης

xristiana