ΚεντρικήΚοινωνικά

ΕΓΚΑΙΝΙΑ του ΠΑΡΚΟΥ Skate στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Πανοράματος

22/9/2023

ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΤΙ για μικρούς και μεγάλους λάτρεις του Skateboard θα γιορτάσει ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη τα εγκαίνια του πάρκου Skate στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Πανοράματος που ανακαινισμένα και αναβαθμισμένα παραδίδονται πλέον στους δημότες.

Τα εγκαίνια θα τελεστούν το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.30 στην πανέμορφη πίστα που κατασκεύασε ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη για τους φίλους του αθλήματος.

Στο πλαίσιο της πλήρους αναβάθμισης/ανακαίνισης των υφιστάμενων κατασκευών στόχος είναι η ενημέρωση για την ύπαρξη της συγκεκριμένης υποδομής η οποία απευθύνεται σε αθλητές, επαγγελματίες και μη, όχι μόνο του Δήμου, αλλά της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση θα φιλοξενήσει και αθλητές που θα κάνουν σύντομη επίδειξη τεχνικής.

ΠΡΟΣΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ αλλά και τους φίλους του νεανικού αθλήματος ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης τόνισε: «Σας προσκαλούμε στο Πανόραμα για να γνωρίσετε τις υποδομές μας και να αγαπήσετε τις υπέροχες ανακαινισμένες πίστες μας.

Πάρτε λοιπόν τις σανίδες, γυαλίστε τες, φορέστε τα roller σας, ετοιμάστε τα πατίνια σας κι ελάτε στη γιορτή μας! Σας περιμένουμε όλους!».

Από τη μεριά της η αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού Σοφία Σαουρίδου που έχει και την οργανωτική ευθύνη της εκδήλωσης τόνισε: «Είμαστε από τους λίγους δήμους που διαθέτουν σύγχρονη πίστα skate.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευελπιστούμε να πολλαπλασιάσουμε την επισκεψιμότητα της πίστας, να την κάνουμε γνωστή, να την προστατεύσουμε και να την παραδώσουμε ολοκαίνουρια στους δημότες καθώς στη διάρκεια του κορονοϊού δυστυχώς δόθηκε σε σειρά βανδαλισμών που κατέστησαν τον χώρο ακατάλληλο και επικίνδυνο».

Related posts

Χρυσοχοϊδης: Δουλεύουμε για να αναβαθμίσουμε το ΕΣΥ σε όλη τη χώρα

xristiana

Ημέρες Καριέρας Στη Θεσσαλονίκη

xristiana

Εορτασμός Της Παγκόσμιας Ημέρας Αναπηρίας Στο ΑΠΘ

xristiana