ΚεντρικήΚοινωνικά

Δωρεάν καρδιολογικό έλεγχο στα παιδιά των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών

28/9/2023

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς στις 29 Σεπτεμβρίου, το ΚΕΠΥγείας της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας & Ισότηταςτων Δύο φύλων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Βορείου Ελλάδος για άτομα με συγγενείς

καρδιοπάθειες “Παιδικές Καρδιές”,  θα πραγματοποιήσουν δωρεάν καρδιολογικό έλεγχο σε παιδιά τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών, καθώς και παιδιά ωφελούμενα της κοινωνικής πολιτικής, προκειμένου να τους χορηγηθεί ιατρική βεβαίωση, η οποία θα πιστοποιεί τη συμμετοχή τους σε αθλητικές δραστηριότητες.

Οι γονείς θα πρέπει να δηλώσουν  εγκαίρως τη συμμετοχή των παιδιών τους  στατηλέφωνα  2313 314 499 και 2313 314 525 της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας  &Ισότητας των Δύο Φύλων.

Απαραίτητες προϋποθέσεις :

  1. Η προσκόμιση κάρτας μέλους τριτέκνων ή πολυτέκνων ή πιστοποιητικού

οικογενειακής κατάστασης.

  1. Η εγγραφή στην πλατφόρμα του ΚΕΠ Υγείας Καλαμαριάς (kepygeias.org)

«Η καρδιά μας χτυπάει μαζί με τις καρδιές των μικρών ηρώων, που αν και λαβωμένεςδίνουν μαθήματα ζωής σε όλους μας, μαθήματα αγάπης και αισιοδοξίας. Ο Δήμος Καλαμαριάς και η διοίκηση του Γιάννη Δαρδαμανέλη, πάντα στηρίζει τα παιδιά με συγγενείς καρδιοπάθειες, τις οικογένειέςτους και φυσικά τον πολύτιμο σύμμαχό μας, τον σύλλογο «Παιδικές Καρδιές», δήλωσε ηΑντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Εύα Ντόντη-Μπανιώρα.

Related posts

«Μητέρα Μονογονέας: Προκλήσεις & Ενδυνάμωση»

xristiana

Γήρανση του δέρματος: Οι κύριες αιτίες και πώς να τις αντιμετωπίσετε

xristiana

Φθινοπωρινό Bazaar Από Την Ζω.Φι.Ψυ. Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου

xristiana