ΚεντρικήΟμορφιά

Γιατί πρέπει να βάζεις κάθε βράδυ κρέμα χεριών!

24/9/2023

Τα βελούδινα άκρα που εκπέμπουν υγεία και λάμψη δεν έφυγαν ποτέ από τη μόδα! Για αυτό και η εφαρμογή κρέμας χεριών κάθε βράδυ είναι απαραίτητη, χωρίς αναβολές όμως, και έχει πολλά οφέλη για το δέρμα αλλά και τα νύχια σας!

Γιατί να χρησιμοποιείς κάθε βράδυ κρέμα χεριών;

#Ενυδάτωση:

Οι κρέμες χεριών έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα. Η συστηματική εφαρμογή της πριν τον ύπνο βοηθά στην αναπλήρωση της χαμένης υγρασίας και στην πρόληψη της ξηρότητας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό επειδή το δέρμα των χεριών σας εκτίθεται σε διάφορους περιβαλλοντικούς παράγοντες κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπως σκληρά σαπούνια, απορρυπαντικά, ζέστη – κρύο, που μπορούν να αφαιρέσουν τα φυσικά έλαια και να οδηγήσουν σε ξηρότητα.

#Θρέψη:

Πολλές κρέμες χεριών περιέχουν συστατικά που θρέφουν και επανορθώνουν το δέρμα. Συχνά περιέχουν βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και αιθέρια έλαια που καταπραΰνουν και θεραπεύουν το ξηρό, σκασμένο ή ερεθισμένο δέρμα στα χέρια σας. Απαλύνουν το τραχύ δέρμα, κάνοντάς τα να αισθάνονται πιο λεία και ελαστικά.

#Περιποίηση νυχιών και επιδερμίδας:

Οι κρέμες χεριών δεν είναι μόνο ευεργετικές για το δέρμα αλλά και για τα νύχια και τα πετσάκια. Μπορούν να βοηθήσουν στην ενυδάτωση και την ενίσχυση των νυχιών σας, καθιστώντας τα λιγότερο επιρρεπή στο σπάσιμο. Επιπλέον, η εφαρμογή κρέμας χεριών στα πετσάκια τα κρατάει ενυδατωμένα .

#Χαλάρωση και ρουτίνα πριν τον ύπνο:

Η εφαρμογή κρέμας χεριών πριν τον ύπνο είναι ένα χαλαρωτικό τελετουργικό αυτοφροντίδας. Το μασάζ με την κρέμα στα χέρια σας μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να προετοιμαστείτε για έναν υπέροχο ύπνο.

Τώρα ξέρετε τι πρέπει να κάνετε καθώς η ενυδάτωση, από την κορυφή έως τα νύχια, πρέπει να είναι πρώτη στη λίστα!

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Radiant Professional Make up Festive Campaign

xristiana

30ή Εθελοντική Αιμοδοσία

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana