ΚεντρικήΚοινωνικά

Ένας πλούσιος πολιτιστικός Σεπτέμβριος έρχεται στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

7/9/2023

Ένας πλούσιος πολιτιστικός Σεπτέμβριος έρχεται στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, από 8 έως 30 Σεπτεμβρίου, με σημαντικές θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους, μοναδικές συναυλίες του σύγχρονου αλλά και του κλασσικού ρεπερτορίου.

Δεν θα μπορούσε να λείπει το καθιερωμένο Μικρασιατικό Φεστιβάλ, που διοργανώνεται για 8η συνεχόμενη χρονιά. Με συναυλίες, ντοκιμαντέρ, μουσικοχορευτικό-ιστορικό αφιέρωμα, θέατρο, έκθεση μνήμης, χορού και μουσικές από τη Μικρά Ασία, κρατάμε τις Αλησμόνητες Πατρίδες ζωντανές με τη καρδιά και τη σκέψη μας και μαθαίνουμε στη νέα γενιά για τους αγώνες των προγόνων μας.

Ντεμπούτο πραγματοποιεί και το νέο φεστιβάλ ‘’3 Blue – Απέραντες Θάλασσες’’ με έμπνευση το γαλάζιο της θάλασσας μας, κινηματογράφο και animation.

Στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης επενδύoυμε στο πολιτισμό και τη ποιοτική ψυχαγωγία για όλους τους πολίτες.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

Τουρκία: Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στα Άδανα

xristiana

Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών

xristiana

ΦΕΣΤΙΒΑΛ HARLEY DAVIDSON ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΛΙΜΟΥ

xristiana