ΚεντρικήΠεριβάλλον

Συναυλία για καλό και… τετράποδο σκοπό στο Χαλάνδρι

29/9/2023

Τέσσερα συγκροτήματα, οι Bound Affairs, Dance with Invisible Partners, Sebia και The Buzz Dealers, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία συναυλία με κεντρικό τίτλο «Shelter me» για την ενίσχυση του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιάλειας «Τα Φιλαράκια».

Η συναυλία θα δοθεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι, στις 19:30, και όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη ιατρικών εξόδων και αγοράς τροφής για τα σκυλάκια που φροντίζει ο Σύλλογος.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, κάθε συνεισφορά είναι πολύτιμη. Για τον λόγο αυτό υπάρχουν δύο τιμές εισιτηρίων και ένα κουπόνι ενίσχυσης, ώστε ο καθένας να έχει τη δυνατότητα να τα συνδυάσει και να προσφέρει το ποσό που επιθυμεί.

Τιμές εισιτηρίων: 5 ευρώ Treat (εισιτήριο ενίσχυσης- δεν εξασφαλίζει είσοδο στο χώρο), 7 ευρώ Meal και 10 ευρώ Medi-Care.

Πηγή: https://enypografa.gr

Related posts

Mellonabilities: Συνεχίζει Η MYTILINEOS Το Καινοτόμο Πρόγραμμα Κατάρτισης ΑμεΑ

xristiana

Εθελοντική Αιμοδοσία Στη Μνήμη Του Αριστείδη Σαράφη

xristiana

Από τη Νορβηγία ξεκινά η προμήθεια του πρώτου πλοίου υδρογόνου στον κόσμο

xristiana