ΚεντρικήΟμορφιά

Beach Party!

3/8/2023

Η καλοκαιρινή διάθεση δίνει τον τόνο και στο μακιγιάζ. Κερδίστε λάμψη και την πιο δροσερή εμφάνιση, με τις προτάσεις που ακολουθούν για τα πιο καυτά looks στις ακρογιαλιές και όχι μόνο… 

Από την Άντζελα Μολφέτα

Όσo το θερμόμετρο ανεβαίνει, τόσο αυξάνεται και η διάθεσή μας για ανανέωση. Μερικές πινελιές στα χρώματα της μόδας για το μακιγιάζ είναι το καλύτερο αξεσουάρ για τις προσεχείς διακοπές, αλλά και νότες χαράς για τις μέρες που απομένουν στο κλεινόν άστυ. Φέρνουν στον νου έντονα ονειρεμένες παραλίες, καταπληκτικά ηλιοβασιλέματα και φεγγαρόφωτες βραδιές. Μεταφέρουν τη δροσιά των φρούτων, των λουλουδιών και τη ζωντάνια του ουρανού και της θάλασσας στο πρόσωπο μας. Δένουν τέλεια με το μπρούτζινο χρώμα της επιδερμίδας μας και αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο την ανέμελη διάθεση του καλοκαιριού. Γιατί, το απόλυτο trendy look, αποπνέει σίγουρα κάτι από το καλοκαιρινό αεράκι…

Over the sea

Τα γαλαζοπράσινα χρώματα από τα βάθη του ωκεανού είναι η τάση που παραπέμπει και εναρμονίζεται απόλυτα με την ανέμελη διάθεση του καλοκαιριού. Ένα παραμύθι με άπειρες αποχρώσεις, που μας ταξιδεύει στις κρυστάλλινες αποχρώσεις της θάλασσας και το καθάριο χρώμα του ουρανού.

  • Περάστε σε όλο το βλέφαρο μια λευκή σκιά. Απλώστε, μια μπλε σκιά, κατά προτίμηση σε κρεμώδη υφή και σε φωτεινή απόχρωση, στο εξωτερικό τμήμα του βλεφάρου και τονίστε τις γωνίες με ένα πιο βαθύ μπλε.
  • Χρησιμοποιήστε μια σκιά ή eye liner στο σκούρο πράσινο του νερού σύρριζα στις βλεφαρίδες για να τονίσετε το περίγραμμα.
  • Τονίστε τα μάγουλα στους απαλούς τόνους του κοραλλιού και για τα χείλη επιλέξτε ένα φωτεινό κόκκινο, για να ενισχύσετε ακόμα περισσότερο το δυναμικό και ανέμελο look.

All over pink

Σκεφθείτε ένα κόσμο πλημμυρισμένο με ροζ. Το χρώμα του ρόδου είναι αφάνταστα ερωτικό και πολύ-πολύ θηλυκό. Παράλληλα έχει την ιδιότητα να τονίζει με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

  • Αισθάνεστε κούραση και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας έχουν αλλοιωθεί; Το ροζ είναι ο καλύτερος σύμμαχος για να απομακρύνετε, ως δια μαγείας, τα ενοχλητικά φαινόμενα.
  • Τονίστε τα βλέφαρα, περάστε με ένα πινέλο τα μήλα και τους κροτάφους, ντύστε τα χείλη με μια υπέροχη απόχρωση του ροζ και η εμφάνιση σας θα γίνει πιο σέξι από ποτέ.
  • Οι χρωματικές αποχρώσεις του ροζ είναι πραγματικά ανεξάντλητες και προσφέρουν τη δυνατότητα να βρείτε με ευκολία αυτές που σας ταιριάζουν και αναδεικνύουν στο maximum τη θηλυκή σας πλευρά.

Colors on earth

Το φυσικό look στο μακιγιάζ επιστρέφει κι αυτό το καλοκαίρι. Οι γήινοι τόνοι μπλέκονται γλυκά με τις αποχρώσεις του μπρούτζου και του κοραλλιού, χαρίζοντας περισσότερο φως στο πρόσωπο. Τα χρώματα της γης πρωταγωνιστούν με φόντο την τελειότητα της επιδερμίδας και τραβούν τα βλέμματα.

  • Επιλέξτε ένα μέικ-απ που ταιριάζει στον τύπο του δέρματος σας και στην απόχρωση της επιδερμίδας σας και δουλέψτε το προσεκτικά, με τις άκρες των δακτύλων ή το ειδικό σφουγγαράκι, ώστε να καλύψετε κάθε ατέλεια.
  • Περάστε σε όλο το βλέφαρο μια σκιά στο χρώμα της πέρλας ή της άμμου. Στο κεντρικό τμήμα απλώστε μια κοραλλένια απόχρωση για περισσότερη ζεστασιά και τονίστε το περίγραμμα των ματιών σας με ένα σκούρο καφέ eye liner.
  • Ενισχύστε το ηλιοκαμένο χρώμα με ένα ρουζ τερακότας και για τα χείλη προτιμήστε έναν ήπιο φυσικό τόνο, που για να υπογραμμίσετε ακόμα περισσότερο το natural look.

Fruity n’ juicy

Τα γαργαλιστικά αρώματα των φρούτων δεν ικανοποιούν μόνο την αίσθηση της όσφρησης και της γεύσης. Αυτό το καλοκαίρι αιχμαλωτίζουν και τα βλέμματα με το μοναδικό τους χρώμα. Σε μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων από το ζεστό κίτρινο, το χρώμα της φράουλας, μέχρι και το πορτοκαλί, προσφέρουν στο πρόσωπο το πιο γλυκό τους άγγιγμα.

  • Φορέστε τα κατά αποκλειστικότητα σε όλο το βλέφαρο για ένα look απόλυτα μοντέρνο. Επίσης, μπορείτε να συνδυάσετε δύο ή και περισσότερες διαφορετικές αποχρώσεις μεταξύ τους, χρησιμοποιώντας τη σκουρότερη στα σημεία που θέλετε να δώσετε βάθος και την ανοιχτόχρωμη, όπου θέλετε να δώσετε έμφαση.
  • Πολύ ελκυστική πρόταση είναι να χρησιμοποιήσετε μια σκιά στο χρώμα του καρπουζιού στην εξωτερική γωνία του βλεφάρου και να τη σβήσετε απαλά με πορτοκαλί. Περιμετρικά περάστε μια σκιά σε ένα γλυκό κίτρινο τόνο, συνδυάζοντας το σοφιστικέ με το μοντέρνο look.
  • Τα χείλη γίνονται ακόμα πιο ζουμερά με ένα lip gloss στους τόνους της φράουλας, ενώ τα μάγουλα κερδίζουν λάμψη με ένα ρουζ στους τόνους του ροζ/πορτοκαλί.

Πηγή: https://www.womanidol.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.womanidol.com

Related posts

Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

2 ξανθιές συζητούν στο skype….

xristiana