ΚεντρικήΚοινωνικά

5ο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα σε θέματα ευφυών συστημάτων και δικτύων από το Κέντρο Αριστείας «Κοίος»

3/8/2023

Στόχος η κατάρτιση ερευνητών/τριών καθώς και μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών σε θέματα Μηχανικής Μάθησης, Βελτιστοποίησης, Θεωρίας Ελέγχου κ.ά.

Το Κέντρο Αριστείας για Έρευνα και Καινοτομία «Κοίος» του Πανεπιστημίου Κύπρου, σε συνεργασία με το Imperial College London, διοργανώνει το 5ο επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο,  «5th KIOS Graduate Training School on Intelligent Systems and Control» σε θέματα που αφορούν στον έλεγχο και την παρακολούθηση ευφυών συστημάτων και δικτύων. 

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Αυγούστου μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2023 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου καθώς και μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Zoom. 

Οι κύριοι ομιλητές/τριες της φετινής διοργάνωσης θα είναι οι διακεκριμένοι Καθηγητές Cesare Alippi (Politecnico di Milano, Ιταλία and Università della Svizzera italiana, Ελβετία), Claudio De Persis (University of Groningen, Ολλανδία) και Xin Yao (Southern University of Science and Technology Shenzhen, Κίνα and University of Birmingham, Ηνωμένο Βασίλειο).

Η παρακολούθηση των διαλέξεων (είτε με φυσική παρουσία, είτε διαδικτυακά) είναι δωρεάν και απαιτείται εγγραφή στον σύνδεσμο εδώμέχρι τις 18 Αυγούστου 2023.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ερευνητές/τριες, μεταπτυχιακούς/ές και διδακτορικούς φοιτητές/τριες και νέους/νέες επαγγελματίες από την Κύπρο και το εξωτερικό, οι οποίοι/ες επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε θέματα όπως η μηχανική μάθηση, η βελτιστοποίηση και ο έλεγχος συστημάτων και δικτύων.

Επιπρόσθετε πληροφορίες για το επιμορφωτικό πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα εδώ.

Πηγή: https://www.eduguide.gr

Related posts

O Γιωρίκαs

xristiana

Έως Τις 30/11 Οι Αιτήσεις Ψυχολόγων Για Το Πρόγραμμα Προσωπικός Βοηθός Για Άτομα Με Αναπηρία

xristiana

Δράσεις Προαγωγής Υγείας Για Την Τρίτη Ηλικία Στη Μεταμόρφωση

xristiana