ΚεντρικήΚοινωνικά

4o Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου από τη Νεολαία Αγίου Αντωνίου

20/8/2023

Η Νεολαία Αγίου Αντωνίου Θεσσαλονίκης παρουσιάζει το 4ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου, από την Δευτέρα 21 έως την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023, στην αυλή του δημοτικού σχολείου.

Το Φεστιβάλ αποτελεί μία θερινή κινηματογραφική γιορτή, έναν εναλλακτικό και αφοπλιστικά όμορφο τρόπο να βλέπεις ταινίες και ταυτόχρονα να αντικρίζεις το χωριό όπως δεν το φανταζόσουν ποτέ.

Μέσα στα πλαίσια του Προγράμματος του Πολιτιστικού Καλοκαιριού της Νεολαίας, έρχεται τον Αύγουστο ένα τριήμερο προβολών για μικρούς και μεγάλους.

Μία παιδική ταινία, μια ταινία από τον ξένο κινηματογράφο και μία ταινία του ελληνικού κινηματογράφου στην όμορφη αυλή του δημοτικού σχολείου στον Άγιο Αντώνιο! Φώτα, ποπ κορν, μπύρα ή αναψυκτικό και η ταινία αρχίζει!

Πρόγραμμα προβολών

Δευτέρα 21 Αυγούστου

Φεγγάρι σου ‘ρχομαι • Παιδική Ταινία Κινουμένων Σχεδίων • Μεταγλωττισμένη • Διάρκεια: 1 ώρα και 40 λεπτά

Ώρα έναρξης: 21.30

Περίληψη: Με την ανάμνηση της μητέρας της στο μυαλό της, η πολυμήχανη Φέι Φέι φτιάχνει έναν πύραυλο για το φεγγάρι, για να αποδείξει την ύπαρξη μιας θρυλικής θεάς.

Τρίτη 22 Αυγούστου

Knifes out • Κωμωδία/Ταινία Μυστηρίου • Προβολή Για Ενήλικες • Διάρκεια: 1 ώρα και 58 λεπτά

Ώρα έναρξης: 21.30

Περίληψη: Η ταινία Στα Μαχαίρια αφηγείται πώς ο διάσημος ντετέκτιβ Μπενουά Μπλαν, που υποδύεται ο Ντάνειλ Κραιγκ ερευνά το θάνατο ενός διάσημου συγγραφέα αστυνομικών μυθιστορημάτων. Σύντομα ανακαλύπτει ότι αυτό που ερευνά δεν είναι αυτοκτονία, αλλά μια καλοσχεδιασμένη δολοφονία. Ύποπτοι για το φόνο είναι όλη η οικογένεια του αποθανόντος, αλλά πρόσωπο-κλειδί θα γίνει η νοσοκόμα του, που ήταν κοντά του συνεχώς.

Παίζουν: Ντάνιελ Κραιγκ, Κρίστοφερ Πλάμερ, Κρις Εβανς, Άνα ντε Αρμας, Τζέιμι Λι Κέρτις, Ντον Τζόνσον, Τόνι Κολέτ, Μάικλ Σάνον

Σκηνοθεσία: Ράιαν Τζόνσον

Τετάρτη 23 Αυγούστου

Το τελευταίο σημείωμα • Δράμα/Πόλεμος • Προβολή για Ενήλικες • Διάρκεια: 1 ώρα και 57 λεπτά

Ώρα έναρξης: 21.30

Περίληψη: Η αληθινή ιστορία του 34χρονου Ναπολέοντα Σουκατζίδη, ο οποίος εκτελούσε χρέη διερμηνέα για τον Γερμανό διοικητή του στρατοπέδου Χαϊδαρίου Καρλ Φίσερ και ήταν ένας από τους 200 αγωνιστές οι οποίοι εκτελέστηκαν στην Καισαριανή την 1η Μαΐου 1944.

Σκηνοθεσία: Παντελής Βούλγαρης

Με τους: Αντρέα Κωνσταντίνου, Αντρέ Χένικε, Βασίλη Κουκαλάνι, Μελία Κράιλινγκ, Τάσο Δήμα

Όλες οι εκδηλώσεις της Νεολαίας Αγίου Αντωνίου πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της Κοινότητας Αγίου Αντωνίου, της ΔΕΠΠΑΘ και του Δήμου Θέρμης!

Related posts

Δεκάδες μαυροδέλφινα εξόκειλαν σε ακτή της Αυστραλίας

xristiana

Κατάθλιψη: Μεγάλη μελέτη διαψεύδει τη θεωρία της χημικής ανισορροπίας

xristiana

Αρτεμίζια Τζεντιλέσκι

xristiana