ΖώδιαΚεντρική

14/08: Βρείτε δημιουργικό κανάλι αποφόρτισης – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Μεταξύ 11πμ και 2μμ αποφύγετε σημαντικές δράσεις και συζητήσεις. Μετά τις 2μμ η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα δίνει την απαραίτητη ώθηση να ασχοληθείτε με πράγματα που σας γεμίζουν ενέργεια και μπορείτε να νιώσετε χαρά ωστόσο απέναντι από τον Πλούτωνα ενδέχεται να υπάρχει η τάση υπερβολής. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, σήμερα δώστε την δυναμική σας σε ένα εγχείρημα ή μία κατάσταση η οποία μπορεί να αποδώσει καρπούς χωρίς να χάνετε το χρόνο σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, το καλύτερο που έχετε να κάνετε σήμερα να είναι να ασχοληθείτε με κοινωνικά ζητήματα, φίλους και να έρθετε κοντά με ότι μπορεί να αναζωπυρώσει τα όνειρά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, δημιουργική μπορεί να είναι η επικοινωνία σήμερα αρκεί τα λόγια να πηγάζουν από την καρδιά σας και να είστε ευέλικτη/ος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, θέματα αξιών σε συναισθηματικό ή σε υλικό επίπεδο ενδέχεται να πάρουν χρόνο και ενέργεια σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιό σας και η σχέση της με τον Πλούτωνα ενδέχεται να σας φορτίσουν κυρίως ψυχικά γιαυτό θα πρέπει να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο έχει πραγματική αξία για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα ενδέχεται να θέλετε να κάνετε διαφορετικά πράγματα από αυτά που κάνετε ή να θελήσετε να βρεθείτε σε ένα διαφορετικό μέρος από αυτό που είστε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, φίλοι, άνθρωποι στο κοινωνικό σας κύκλο και ομάδες ατόμων που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα είναι η καλύτερη επιλογή σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε να ασχοληθείτε με ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με το σπίτι και την ιδιωτική σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία μπορούν να σας δώσουν με κάποιον τρόπο το ερέθισμα να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η δυναμική της Σελήνης απέναντι από τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας σήμερα και αύριο ενδέχεται να φέρει ένταση και αναβρασμό συναισθημάτων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η σχέση της Σελήνης με τον Πλούτωνα σήμερα ενδέχεται να σας βάλει στην διαδικασία να δείτε σε βάθος κάποια θέματα που σας απασχολούν αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, μία κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα ή την εργασία σας ενδέχεται να σας απασχολήσει έντονα σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Στα σκαριά νέο αιολικό πάρκο ισχύος 58,8 MW στις Σέρρες

xristiana

Οι γύπες πεθαίνουν κατά δεκάδες από αφυδάτωση στην Κρήτη – Έκκληση από φιλοζωική οργάνωση

xristiana

Πέντε αλήθειες για το σεξ που θα αλλάξουν όλα όσα ήξερες

xristiana